przyjrzyjmy się sobie nawzajem
Back to Integracja Eltenowiczów#61 jamajka
Niektórzy tak mają normalnie. :p
#62 misiek
No- dużo psów Huskych.
#63 Mimi
To teraz ja. 167 centymetrów wzrostu, oczy niebieskie, ale tego nie widać, bo są pod okularami. Noszę je dla większej estetyki. :) Mam ich sporo i traktuję jak biżuterię. Dobieram kolorem i fasonem do stroju. Mam włosy kruczoczarne, proste, niepodatne, obecnie za ramiona. Noszę się raczej sportowo, jak trzeba - elegancko. :) Dużą uwagę przywiązuję do doboru kolorystyki, także dodatków.
#64 MonikaZarczuk
Fajny pomysł z tymi okularami.
#65 Mimi
Na pewno stylowy i fascynuje koleżanki. :)
#66 lwica
Pani Emilko. Myślałam, żę Pani jest wyższa. :) Nie wiem czemu tak...
#67 Mimi
No cóż... Też bym chciała być wyższa. Ale tyle koleżanek w chórach jest niszych ode mnie... Jestem w wyższej średnicy. :) Jest co jest - 167 lub 168.
#68 Monia01
Mimi, z ciekawości zapytam: widziałaś kiedyś kolory? :)
🇺🇦 🇵🇱
#69 Mimi
Niestety nie. :(
#70 lwica
Pani Emilko. U Nas w chórze, też średnia wzrostu, wynosi Ok metra sześćdziesięciu, więc i Ja się do tych wyższych zaliczam. Jak by co, mam 169Cm :)
#71 Monia01
Ja też nie. :( A szkoda. I to nie dlatego, że jakoś specjalnie mi tych kolorów brakuje. Kolory to dla mnie fenomen niepojęty. :D Po prostu myślę, że to by znacznie ułatwiło życie
🇺🇦 🇵🇱
#72 Mimi
Zgadzam się z Tobą Moniu w 300 procentach. :) Zwłaszcza, że żyjemy w świecie pełnym barw. To my się musimy dostosować do otoczenia, a nie ono do naszej percepcji..
#73 zvonimirek222
Edit: z racji troche dokładniejszego opisu od strony innych ludzi, to i odświeżam info.
no to lecimy:
185 cm, raczej chudy, stoję na stabilnych 72 KG, włosy w koloru ciemny blond i brązowe oczy. Stabilność zapewniają stopy o rozmiarze 45.
Raczej noszę sie sportowo, a dłonie mam gładkie z i szerokie, z długimi palcami.
#74 lwica
No to Ja ważę pięćdziesiąt trzy kilogramy, przy wzroście 169. Nie którzy Mi mówią, że to za mało, ale ja tak nie uważam. I tak Wam powiem w tajemnicy, żę staram się Tej wagi trzymać, a możę jeszcze mniej uda Mi się ważyć, w przyszłości. Zwarzając na to, żę jem, jak mysz, tak możę być.
#75 Zuzler
Hm Zvonimirze, ciemno niebieskie włosy? Woooow!
#76 violinist Archived
no to jazda! 165 cm wzrostu, szczuplutki, koło 50 kg wagi, oczy zdaje się piwne, ciemne włosy, ciepły, wrażliwy i bardzo uczuciowy :)
#77 tajan1991
No dobra. Mam 180 wzrostu zdaje się, muszę iść się zmierzyć miarką laserową bo są najdokładniejsze.
Poinienem mieć zielone oczy z brązowymi plamkami, no cóż nie wyszło.
Ważę 180kg.
Mam brązowo bląd włosy, taki szatyn.
Zwykle na cieniowanego jeża.
Jeśli chodzi o ubiur, to zaczniemy od góry. Chodzę zwykle w gołą głową, nie lubię czapek.
ńe uwielbiam niebieski kolor, zawsze uwielbiałem, to mam na sobie zwykle okulary z szkłami w szafirowym kolorze i drugie lustrzanki też z niebieskim pobłyskiem.
Ubieram się zwykle klasycznie, ginsy, bluzy podkoszulki, ostatnio staram się dbać o to by było jak najwięcej niebieskich elemętów.
Nieodłączną częścię mojego eh wyglądu jest mój zapach.
Preferuję drzewno kwiatowe perfumy.
Obecnie na tapecie mam kilka zapachów w zależności od dnia, pogody mojego nastroju i okazji.
Hugo boss szary intense
Pacoraban 1 milion prive
Pacoraban invictus
zara 8pm
zara seul.
Zapachy dobieram pod kolory i moje ulubione jak by wyobrażenia aranżacji muzycznych.
No ale mówię o perfumach bo to dla niewidomego ważniejsze chyba niż dla widzącego.
#78 camila
A nie 80? Chyba klawiatura tobie trochę tuszy dodala ;)
#79 tajan1991
oj sorry tak tak 80
#80 Kasia
Hahaha. Wyobraziłam sobie właśnie, taki chłop wielki jak mój piec kaflowy i aż zamruczałm, a to się okazało, że nie prawda :D