Piszę artykuł o Eltenie i potrzebuję Waszej pomocy
Back to Archiwum Eltena#161 hryniek
NO ja nie miałęm tyle szczęścia. Niemniej wracając do stylistyki to po glębszym przeanalizowaniu tego wszystko jest dobrze, po prostu moje wątpliwości się wzięly z tego, że ja bym to pewnie inaczej zrobił.
No, ale... Teraz czekać na to co się stanie.
A i tak.. Ogólnie tendencja jest wzrostowa niż np. to co było w zeszłym roku, chodzi mi oczywiście o rejestracje nowych userów.
#162 MonikaZarczuk
Hehe, chociaz Ty Chrynku potrafisz przyznac, ze cos nie bylo zle tylko dlatego, ze bys to napisal inaczej. Ten problem mialam ze swoja szefowa. Zawsze tweirdzila, ze pisze zle, bo ona miala kompletnie inny styl i kazala mi tak dlugo przerabiac artykuly, az brzmialy, jak jej.
#163 Julitka
Monika, to co dalej? Gdzie dalej piszesz?
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#164 MonikaZarczuk
Jakieś propozycje? Na pewno, jeśli nadal chciałabym pisać do jakichś czasopism, to muszę napisać coś nowego, bo do tego sprzedałam prawa autorskie.
#165 nuno69
Ja trochę późno wpadam na imperezę, ale cóż.
Korzystam z Eltena od czasu jego pierwszej kompilacji. Kiedyś to działąło źle, naprawdę źle. AAle miałem cierpliwość, i co chyba najważniejsze zaufanie do Dawida, gdyż już wcześniej pracowaliśmy razem nad innym projektem :)
#166 Julitka
Proponuję Sześciopunkt i uderzenie do Defacto (IOON).
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#167 Julitka
Słuchajcie, może ktoś napisze coś na Tyflosie na temat Eltena? Może Monika mogłaby udostępnić tam ten konkretny artykuł z Pochodni? Bo wiecie, generalnie dzisiaj ktoś tam odgrzebał wiadomość o tytule "Elten, to już rok" napisaną przez Dawida w roku 2015, na którą ja i ktoś jeszcze odpowiedzieliśmy, a tu nagle pisze do mnie pani, która "jest zainteresowana", bo nie wiedziała, że coś zamiast Klango powstało. Tam panuje błędne przekonanie, że to jakiś sequell Klango, może warto coś z tym zrobić? Ja mogę coś wysmarzyć, jak trzeba.
#168 MonikaZarczuk
Ale ja wysyłałam streszczenie mojego artykułu na tyflosa i nawet ze 4 osoby po tym się zalogowały.
#169 Julitka
Hm, no to chyba po prostu zignorowali maila...
#170 MonikaZarczuk
Ja go widziałam na liście.
#171 Julitka
No i jak postępy w promocji? :)