EltenLink

Piszę artykuł o Eltenie i potrzebuję Waszej pomocy

Back to Archiwum Eltena

#161 hryniek

NO ja nie miałęm tyle szczęścia. Niemniej wracając do stylistyki to po glębszym przeanalizowaniu tego wszystko jest dobrze, po prostu moje wątpliwości się wzięly z tego, że ja bym to pewnie inaczej zrobił.

No, ale... Teraz czekać na to co się stanie.
A i tak.. Ogólnie tendencja jest wzrostowa niż np. to co było w zeszłym roku, chodzi mi oczywiście o rejestracje nowych userów.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
2018-05-01 01:10

#162 MonikaZarczuk

Hehe, chociaz Ty Chrynku potrafisz przyznac, ze cos nie bylo zle tylko dlatego, ze bys to napisal inaczej. Ten problem mialam ze swoja szefowa. Zawsze tweirdzila, ze pisze zle, bo ona miala kompletnie inny styl i kazala mi tak dlugo przerabiac artykuly, az brzmialy, jak jej.

Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.
2018-05-01 20:16

#163 Julitka

Monika, to co dalej? Gdzie dalej piszesz?

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2018-05-02 11:01

#164 MonikaZarczuk

Jakieś propozycje? Na pewno, jeśli nadal chciałabym pisać do jakichś czasopism, to muszę napisać coś nowego, bo do tego sprzedałam prawa autorskie.

2018-05-02 12:44

#165 nuno69

Ja trochę późno wpadam na imperezę, ale cóż.
Korzystam z Eltena od czasu jego pierwszej kompilacji. Kiedyś to działąło źle, naprawdę źle. AAle miałem cierpliwość, i co chyba najważniejsze zaufanie do Dawida, gdyż już wcześniej pracowaliśmy razem nad innym projektem :)

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2018-05-02 13:51

#166 Julitka

Proponuję Sześciopunkt i uderzenie do Defacto (IOON).

- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2018-05-02 15:59

#167 Julitka

Słuchajcie, może ktoś napisze coś na Tyflosie na temat Eltena? Może Monika mogłaby udostępnić tam ten konkretny artykuł z Pochodni? Bo wiecie, generalnie dzisiaj ktoś tam odgrzebał wiadomość o tytule "Elten, to już rok" napisaną przez Dawida w roku 2015, na którą ja i ktoś jeszcze odpowiedzieliśmy, a tu nagle pisze do mnie pani, która "jest zainteresowana", bo nie wiedziała, że coś zamiast Klango powstało. Tam panuje błędne przekonanie, że to jakiś sequell Klango, może warto coś z tym zrobić? Ja mogę coś wysmarzyć, jak trzeba.

2018-05-02 17:17

#168 MonikaZarczuk

Ale ja wysyłałam streszczenie mojego artykułu na tyflosa i nawet ze 4 osoby po tym się zalogowały.

2018-05-02 22:12

#169 Julitka

Hm, no to chyba po prostu zignorowali maila...

2018-05-03 16:13

#170 MonikaZarczuk

Ja go widziałam na liście.

2018-05-03 21:57

#171 Julitka

No i jak postępy w promocji? :)

2018-06-03 09:44