Piszę artykuł o Eltenie i potrzebuję Waszej pomocy
Back to Archiwum Eltena#121 MonikaZarczuk
Ja jestem zadowolona. Prywatnie dostałam kilka zapytań i jestem pewna, że kilka osób dołączy. Będziemy
drążyć skałę.
#122 gadaczka
Czy z tą izolacją nie jest gruba przesada? Chyba niektórzy na siłę usiłują się wpasować. A przeceż to
normalne, że jest nam dobrze wśród osób podobnych do nas i o niektórych tematach niewidomy najchętniej
porozmawia z niewidomym.
#123 hryniek
A tak btw to o jakiej izolacji my mówimy? Czy jedno wyklucza drugie, czy fakt uczestnictwa w społeczności ELtena izoluje mnie od świata? Mam zakaz dołączenia do jakiejś grupy, społęczności Teamtalka itp? Czy w końcu moja obecność na ELtenie determinuje to czy będę zawierał gdzieś tam znajomości z osobami widzącymi? Pytania retoryczne.
#124 balteam
Pajperze fajnie jak poczytasz ten wontek na fejsie, bo odrazu na pytania odpowiesz jak Elten nie działa
czy coś.
#125 daszekmdn
Dajcie mu może link.
Co do promocji eltena ja kilku osobą go poleciłem. Cieszę się, że kilka osób którym poleciłem jeszcze w 2017 dołączyło i właściwie juz nie mam komu więcej.
#126 MonikaZarczuk
Niby kilka osób się zarejestrowało, ale zalogowanych coraz mniej haha.
#127 MonikaZarczuk
No to się pochwalę. Właśnie otrzymałam wiadomość:
Moniko,
chętnie opublikujemy Twój tekst. Pewnie dużo zmian tam nie będzie, jak tylko go zredagujemy, odeślemy Ci do autoryzacji. Jeśli masz ochotę do nas częściej pisać – zapraszamy.
Pozdrawiam ciepło
Barbara Zarzecka
Pochodnia
#128 balteam
brawo, brawo, jeszcze raz brawo, sama w siebie nie wierzyłaś;P
#129 misiek
Potrzeba czasu. Może inni też odpiszą.
#130 MonikaZarczuk
Do innych nie pisałam, bo jeśli Pochodnia kupi ode mnie ten artykuł, to nie bardzo mogę go rozsyłać dalej,
a i inni, po tym, jak pojawi się w Pochodni średnio będą chcieli go publikować. Postaram się jednak innym
jakąś skróconą, trochę zmienioną wersję podesłać. Jakieś wypowiedzi zamienie, (dzięki Wam mam w czym
wybierać) coś tam utnę i mam nadzieję,
że jeszcze się uda.
#131 Julitka
No tak, wiadomość napisali, ale raczej moim zdaniem włożą artykuł do szuflady i poczekają, jak naprawdę
nie będzie o czym pisać, a jest zawsze. Ja bym na nich nie polegała.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#132 MonikaZarczuk
Ja znam się z MOniką osobiście, jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby napisała, że opublikuje, a potem nastąpiło
nic. Jestem przekonana, że tym razem się uda.
#133 MonikaZarczuk
Wczoraj wieczorem wysłałam wiadomość zachęcającą do Eltena na listę Tyflos i wydaje mi się , że już kilka nowych zarejestrowań mamy.
#134 balteam
no kont od początku roku sporo przybyło, niektórzy naewt się logują często.
#135 daszekmdn
Noo, zdziwił mnie wysyp userów, tylko szkoda, że nikt sie prawie nie udzielił.
#136 Julitka
No właśnie, kto z nich się udziela aktywnie?
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#137 jamajka
Nie każdy musi być na forum, żeby potrzebować aplikacji lub pisać bloga.
#138 Julitka
Monika, i co, napisali
#139 MonikaZarczuk
Mam nadzieję, że w najbliższej Pochodni się to ukaże. Nie jestem pewna, kiedy dokładnie wychodzi.
#140 daszekmdn
A, to ja sie spóźniłem :D :D :D