Czy z tą izolacją nie jest gruba przesada? Chyba niektórzy na siłę usiłują się wpasować. A przeceż to normalne, że jest nam dobrze wśród osób podobnych do nas i o niektórych tematach niewidomy najchętniej porozmawia z niewidomym.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
A tak btw to o jakiej izolacji my mówimy? Czy jedno wyklucza drugie, czy fakt uczestnictwa w społeczności ELtena izoluje mnie od świata? Mam zakaz dołączenia do jakiejś grupy, społęczności Teamtalka itp? Czy w końcu moja obecność na ELtenie determinuje to czy będę zawierał gdzieś tam znajomości z osobami widzącymi? Pytania retoryczne.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Dajcie mu może link. Co do promocji eltena ja kilku osobą go poleciłem. Cieszę się, że kilka osób którym poleciłem jeszcze w 2017 dołączyło i właściwie juz nie mam komu więcej.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Moniko, chętnie opublikujemy Twój tekst. Pewnie dużo zmian tam nie będzie, jak tylko go zredagujemy, odeślemy Ci do autoryzacji. Jeśli masz ochotę do nas częściej pisać – zapraszamy.
Pozdrawiam ciepło
Barbara Zarzecka Pochodnia
Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.
Do innych nie pisałam, bo jeśli Pochodnia kupi ode mnie ten artykuł, to nie bardzo mogę go rozsyłać dalej, a i inni, po tym, jak pojawi się w Pochodni średnio będą chcieli go publikować. Postaram się jednak innym jakąś skróconą, trochę zmienioną wersję podesłać. Jakieś wypowiedzi zamienie, (dzięki Wam mam w czym wybierać) coś tam utnę i mam nadzieję, że jeszcze się uda.
No tak, wiadomość napisali, ale raczej moim zdaniem włożą artykuł do szuflady i poczekają, jak naprawdę nie będzie o czym pisać, a jest zawsze. Ja bym na nich nie polegała.
Ja znam się z MOniką osobiście, jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby napisała, że opublikuje, a potem nastąpiło nic. Jestem przekonana, że tym razem się uda.