EltenLink

Piszę artykuł o Eltenie i potrzebuję Waszej pomocy

Back to Archiwum Eltena

#121 MonikaZarczuk

Ja jestem zadowolona. Prywatnie dostałam kilka zapytań i jestem pewna, że kilka osób dołączy. Będziemy
drążyć skałę.

Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.
2018-03-06 13:48

#122 gadaczka

Czy z tą izolacją nie jest gruba przesada? Chyba niektórzy na siłę usiłują się wpasować. A przeceż to
normalne, że jest nam dobrze wśród osób podobnych do nas i o niektórych tematach niewidomy najchętniej
porozmawia z niewidomym.

Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
2018-03-06 15:15

#123 hryniek

A tak btw to o jakiej izolacji my mówimy? Czy jedno wyklucza drugie, czy fakt uczestnictwa w społeczności ELtena izoluje mnie od świata? Mam zakaz dołączenia do jakiejś grupy, społęczności Teamtalka itp? Czy w końcu moja obecność na ELtenie determinuje to czy będę zawierał gdzieś tam znajomości z osobami widzącymi? Pytania retoryczne.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
2018-03-06 17:57

#124 balteam

Pajperze fajnie jak poczytasz ten wontek na fejsie, bo odrazu na pytania odpowiesz jak Elten nie działa
czy coś.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2018-03-06 18:10

#125 daszekmdn

Dajcie mu może link.
Co do promocji eltena ja kilku osobą go poleciłem. Cieszę się, że kilka osób którym poleciłem jeszcze w 2017 dołączyło i właściwie juz nie mam komu więcej.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2018-03-09 03:04

#126 MonikaZarczuk

Niby kilka osób się zarejestrowało, ale zalogowanych coraz mniej haha.

2018-03-12 22:04

#127 MonikaZarczuk

No to się pochwalę. Właśnie otrzymałam wiadomość:

Moniko,
chętnie opublikujemy Twój tekst. Pewnie dużo zmian tam nie będzie, jak tylko go zredagujemy, odeślemy Ci do autoryzacji. Jeśli masz ochotę do nas częściej pisać – zapraszamy.

Pozdrawiam ciepło

Barbara Zarzecka
Pochodnia

2018-03-12 23:23

#128 balteam

brawo, brawo, jeszcze raz brawo, sama w siebie nie wierzyłaś;P

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2018-03-12 23:24

#129 misiek

Potrzeba czasu. Może inni też odpiszą.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2018-03-12 23:50

#130 MonikaZarczuk

Do innych nie pisałam, bo jeśli Pochodnia kupi ode mnie ten artykuł, to nie bardzo mogę go rozsyłać dalej,
a i inni, po tym, jak pojawi się w Pochodni średnio będą chcieli go publikować. Postaram się jednak innym
jakąś skróconą, trochę zmienioną wersję podesłać. Jakieś wypowiedzi zamienie, (dzięki Wam mam w czym
wybierać) coś tam utnę i mam nadzieję,
że jeszcze się uda.

2018-03-13 00:07

#131 Julitka

No tak, wiadomość napisali, ale raczej moim zdaniem włożą artykuł do szuflady i poczekają, jak naprawdę
nie będzie o czym pisać, a jest zawsze. Ja bym na nich nie polegała.

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2018-03-13 11:40

#132 MonikaZarczuk

Ja znam się z MOniką osobiście, jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby napisała, że opublikuje, a potem nastąpiło
nic. Jestem przekonana, że tym razem się uda.

2018-03-13 17:23

#133 MonikaZarczuk

Wczoraj wieczorem wysłałam wiadomość zachęcającą do Eltena na listę Tyflos i wydaje mi się , że już kilka nowych zarejestrowań mamy.

2018-03-26 21:29

#134 balteam

no kont od początku roku sporo przybyło, niektórzy naewt się logują często.

2018-03-26 21:52

#135 daszekmdn

Noo, zdziwił mnie wysyp userów, tylko szkoda, że nikt sie prawie nie udzielił.

2018-03-27 03:36

#136 Julitka

No właśnie, kto z nich się udziela aktywnie?

- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2018-03-27 10:40

#137 jamajka

Nie każdy musi być na forum, żeby potrzebować aplikacji lub pisać bloga.

rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
2018-03-27 12:24

#138 Julitka

Monika, i co, napisali

2018-04-19 10:27

#139 MonikaZarczuk

Mam nadzieję, że w najbliższej Pochodni się to ukaże. Nie jestem pewna, kiedy dokładnie wychodzi.

2018-04-19 12:01

#140 daszekmdn

A, to ja sie spóźniłem :D :D :D

2018-04-19 12:54