Migracja na Wordpressa, szczegóły
Back to EltenLink#701 pajper
WordPress został zaktualizowany do wersji 5.6. Jednocześnie udostępniony został motyw "Twenty Twenty One".
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#702 lukasz1993258
blogi nie dziaøajom
#703 misiek
U mnie działają.
#704 lukasz1993258
blogi padły
#705 pajper
Wordpress został zaktualizowany do wersji 5.7.
#706 pajper
Uwaga!
W związku z licznymi problemami i zgłoszeniami związanymi ze spamem w komentarzach, od dzisiaj na wszystkich blogach, także tych już stworzonych, aktywowana została wtyczka "Antispam Bee". Mam nadzieję, że rozwiąże ona ten problem.
Osoby, które z różnych przyczyn nie chcą korzystać z tej wtyczki, mogą wyłączyć ją z poziomu panelu WordPress.
#707 pajper
Z Eltenowych blogów wyleciało łącznie 19271 komentarzy zidentyfikowanych jako spam.
#708 misiek
Normalnie się przeraziłem. Gruubo
-- (pajper):
Z Eltenowych blogów wyleciało łącznie 19271 komentarzy zidentyfikowanych jako spam.
--
#709 pajper
Pozwoliłem sobie nieco zoptymalizować Wordpressowe API, konkretnie dodać buforowanie w Redisie odpowiedzi na co bardziej czasochłonne zapytania. Mam nadzieję, że nieco WP przyspieszy.
#710 DJGraco
Dzisiaj przez cały dzień, tj od godz 14 jak tutaj wszedłem aż do teraz czyli godziny wysłania posta nie mogę wejźć na blogi z co nowego. Mam 2 nowe wpisy, klikam, mieli, mieli, mieli i wywala błąd. Nie wiem czy to wina mojego ynternetu, czy grubsza sprawa.
#711 Julitka
@Graco 22 maja problem nieaktualny.
#712 Celtic1002
U mnie też jest problem z blogami. Mam 4 wpisy w śledzonych i wyskakuje błąd.
Anna Frankowska
#713 DJGraco
Ja nie potwierdzam Julitki, dalej mam bląd
#714 matius
U mie wszystko bangla.
#715 Julitka
Panowie i Panie, a czy te blogi nadal istnieją, to po pierwsze? Czy nadal je macie w śledzonych, to po drugie? Czy wpisy z nich nie zostały usunięte, po trzecie? I jak wyglądają u Was pakiety premium? Śledzić bloga chyba można tylko w jednym z nich.
#716 Zuzler
Julito, nawet gdyby, to niezaprzeczalnie, jeśli nadal otrzymywaliby powiadomienia z blogów, których śledzić nie mogą lub z takich, na których w rzeczywistości nic się nie pojawiło, byłby to błąd. :)
Natomiast ja nie potwierdzam takowego, u mnie działa jak natura chciała. :)
#717 DJGraco
To znaczy tak. Śledzenie blogów nie jest tylko w premium, można śledzić blogi bez takich funkcji. I nie, te blogi, które śledze nie są usunięte, tylko nie mogę się do nich dostać z co nowego.
#718 Celtic1002
Mam dokładnir tak samo jak DjGraco.
Anna Frankowska
#719 Celtic1002
Wpisy na śledzonych blogach musiałam przejrzeć z listy blogów i do wszystkich w ten sposób się dostałam, z Co nowego się nie da, bo wyskakuje komunikat: "Błąd, nie ma wpisów na śledzonych blogach". A były.
Anna Frankowska
#720 DJGraco
Ja z listy blogów tak samo mogę się dostać, ale z co nowego już nie.