Migracja na Wordpressa, szczegóły
Back to EltenLink#481 Kosa12
Ja mam to samo czyli mam 2 komentarze na swoim blogu.
#482 daszekmdn
Podobno nie ma rss na blogach.
#483 pajper
Jest, sprawdziłem.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#484 lukasz1993258
sytułacja wyjajśniona, gdysz na moim blogu był faktycznie jeszcze 1 komętarz, ale w innym wpisie.
zmyliło mnie to, bo w co nowego mi pokazywało, że niby w tym najnowszym wpisie jest ten komętarz
#485 lukasz1993258
Nie moge dodawać wpisów audio na bloga, raz mi wyskoczyło, elten brak odpowiedzi, a następnie błąd
#486 DJGraco
Nie wiem czy to błąd, czy wina wordpressa, ale na blogu jak daje jakiś link to wyświetla się on w tej samej linii co tekst czyli na przykład takhttps://example.com i nie daje się w takie linki klikać. A ja w edytorze robię linię odstępu.
#487 Julitka
Potwierdzam jazdy z dziwnymi komentarzami:
W Co Nowego miałam ich z 10 (nie liczyłam) w różnych wpisach, a jak weszłam w któryś, nic się nie wyświetlało, tzn. żaden nowy komentarz; co więcej, ja nie mogłam również skomentować.
Więc u mnie problemy są dwa: Komentarze widma, a jak już są, to się nie wyświetlają. :p
#488 matius
Mam dwa blogi, o dwóch różnych nazwach. Przynajmniej takie było moje założenie. Kiedy zmieniłem ustawienie drugiego bloga z poziomu Eltena, drugi blog otrzymał nazwę tego, który zmieniałem.
#489 misiek
Mam to samo co Julitka, ale ten problem poruszałem już w innym wątku.
#490 pajper
Przed chwilą miałem kilka komentarzy na blogu. I zadziałały bardzo dobrze.
Wierzę w istnienie problemu, ale w żaden sposób nie jestem w stanie go odtworzyć.
#491 daszekmdn
Co do 2 blogów tak jest gdy edytujesz ostatni blog na liście.
#492 DJGraco
Odpowiedziałem na komentarz pod jednym wpisem na moim blogu i ten komentarz pojawił mi się w co nowego/nowekomentarzenatwoimblogu.
A po wciśnięciu escapeu pojawia się 0 autor 0 w itd i po wciśnięciu entera jest
1970-01-01 01:00:00
#493 lukasz1993258
ja miałem tak pare minutek temu, gdy miałem 2 komętarze, których nie szło przez eltena przeczytać, bo musiał bym wszystkie wpisy przeczytać. ale doszedłem do komętarzy przez strone.
#494 pates
Mam identycznie
#495 pajper
Prosiłbym o potwierdzenie, czy problem został rozwiązany.
#496 Julitka
Jeszcze o 23:16:17 nie był. :p
#497 pajper
Ale ja go rozwiązałem koło 23:25
#498 Julitka
Noż zlituj się!
Skomentuj, oczywiście po przeczytaniu, to Ci powiem.
#499 Paulinux
no właśnie... Najlepiej skomentuj któryś wpis na moim drugim blogu albo na naszym blogu z Dashem, wtedy przetestują od razu dwie osoby
#500 Kosa12
Już nie mam komentarzy na swoim blogui jest wszystko ok.