Śmieszne pomyłki pisemne i mówione
Back to Humor, gry i zabawy#121 Celtic1002
Hahahahahhahaha, Juuliiitko, rozbroiło mnie to. :D :D :D
Anna Frankowska
#122 gumeczka3
rozwaliłaś mi system
#123 daszekmdn
Z forum informatyka:
Nowy: Sposób na wyłączenie kranu w laptopach . Autor: mojsior, wpisy: 4, Nowe: 4
Od kiedy laptop wyposarzony jest w kran?
Jak wyłączyć? Zakręcić :D.
#124 daszekmdn
Nie, no... Eltenowe forum najlepszym przykładem pomyłek, rozwaliło mnie totalnie :D bo tak chyba to brzmieć nie miało...
"Pierwszy uczestnik jeśli dobrze odpowie na trzy pytania to po zakręceniu kałem lub karuzelą..."
#125 misiek
Tam jest tak faktycznie napisane. Nie wiem o co chodziło autorowi, ale chyba szykuje się drugie audiobukis.
#126 Irniss Archived
pewnie o koło
#127 daszekmdn
Klawisze mi się lekko pomyliły i zamiast tuned napisałem tybed, gdyby zamiast d było t wyszedł by kraj.
#128 Paulinux
Myślcie, że zmyślone, myślcie, co chcece, ale tak mi się ręka przesunęła, że zamiast Paulina napisałam Paykuba, na szczęście tego nie wysłałam
#129 gumeczka3
a ja dzisiaj chciałam napisać remote a byłabym napisała remorte
#130 daszekmdn
Dobrze, że nie remorde :D ja dziwne rzeczy piszę ale nie jestem w stanie tego przytoczyć.
Jedyne co pamiętam to to, że zawsze zamiast kury piszę... Wiadomo co. :D
#131 johnson
Paykuba. Czyżby pani chciała założyć kolejny serwis w stylu paypal? Trochę czasu temu brat opowiadał mi, że dawno gdzieś widział skarpety, na których było napisane skarpety menskie.
#132 Paulinux
Oczywiście, tylko że tu wszyscy mężczyźni o imieniu Kuba oraz Jakub, bo to dwa różne imiona, będą mogli liczyć na rabaty
#133 gumeczka3
poprostu super
#134 Paulinux
A dzisiaj mój tata powiedział w hotelu pokojowym zamiast w pokoju hotelowym
#135 Paulinux
Hm, nasze forum jest przepiękne.
Cytat: Łowca_androidów:
Wewlino zaloguj się na kongo google i wówczas nie ma kodu obrazkowego,
#136 denis333
Hmm. A Wewlina to która? Nie znam takiej :P
#137 Paulinux
To było do użytkowniczki Ewelina92 :D
#138 denis333
Wiem wiem. Tylko tak się ogólnie zastanawiam, czym by mogła być wewlina ;)
#139 Paulinux
wewlina czyli może w jakimś wiejskim dialekcie lina, która jest w czymś. Tylko w czym?
#140 johnson
Zara zara. Od kiedy mamy się logować na jakieś futurystyczne konga? To hyba jest do grania. Nooo to ciekawe. Czy google nie wystarczą samochody autonomiczne? xd