Śmieszne pomyłki pisemne i mówione
Back to Humor, gry i zabawy#1081 Zuzler
Podobno to jest jedno ze zdań wyłapanych przez korektorów. No i całe szczęście. :D
"Był to jednak odosobniony przypadek, który, co warto podkreślić nie jest w takich przypadkach częstym zjawiskiem."
#1082 Zuzler
"Paluszek w buzi malej dziewczynki to próba zaspokojenia głodu. Ale ssanie palca może się także stać źródłem
przyjemnych doznań zmysłowych, które bez udziału świadomości przekształcają się w doznania zmysłowe.:
Czy tylko mi się to kojarzy nieco... seksualnie?
#1083 daszekmdn
FB:
Sprzedam na 4 latka Odbiór Miłosław lub InPost
To raczej wynajmie :D jak po 4 latach zwrot.
Wiem, że nie o to chodzi, ale po prostu rozkmina mnie złapała i mnie rozbawiło.
#1084 Paulinux
Chcemy się na spotkanie umówić z ziomkami, pada propozycja czwartku i jedna dziewczyna pisze wiadomość:
Kurde ciasto mam w czwartek.
*ciasno
#1085 fraaneek
Jak ma ciasto to spotkanie u niej :D
#1086 Monte
Wczoraj rozmawiam z narzeczonym. Opowiadałam mu o tym, że pomagałam mojemu najstarszemu siostrzeńcowi w angielskim i tłumaczyłam zasady, kiedy przed rzeczownikami stawiamy A, an, a kiedy nic nie stawiamy. I opowiadam dalej, że trochę inaczej jest, kiedy przed rzeczownikiem stoi przymiotnik, bo wtedy a albo an stawiamy przed przymiotnikiem opisującym rzeczownik. I zamiast powiedzieć "przed przymiotnikiem, prawie powiedziałabym "przed przeciwnikiem".
#1087 Monte
Pojechałam wczoraj z mamą do Borowia. Poszłyśmy na zakupy. Co jakiś czas pytałam, co potrzebujemy kupić, chcąc pomóc mamie jakoś w tych zakupach. I przypadkowo wymsknęło mi się: "A pranek do proszku bierzemy"?
#1088 lwica
ROzmawiam z rodzicielką.
No, ja też ostatnio tak bardzo zmarłam, wracając. :D YYY, znaczy zmarzłam.
#1089 Snajper22
To ja miałam dziś odwrotną sytuację jak powyżej wspomniana. Zamiast zmarła powiedziałam zmarzła. :)
Cormac McCarthy, "Droga"
#1090 daszekmdn
FB: Znów niby nie pomyłka, bo są fotki, ale mnie rozbawiło i wzięło again na rozkminianie.
Sprzedam.Pyzdry
Dla wyjaśnienia, Pyzdry to miasto w WLKP więc widzę że ktoś bogaty skoro ma całe na wyłączność i może spieniężyć.
#1091 Postukujacy
Symulacja niepełnosprawności ruchu, wzroku i słychu
#1092 EugeniuszPompiusz
Przepraszam, ale dostawa opóźni się conajmniej 25 minut przez kotki i duży ruch na mieście.
#1093 daszekmdn
Jak bym był kurierem, to też by się przez kotki mogła opóźnić, bo nie odmówił bym sobie wygłaskania jakichś jak by się po drodze trafiły :D.
#1094 Paulinux
Ojej, jaki kochany kurier. Takich to ze świecą szukać
#1095 Monte
Faajne. :D
#1096 daszekmdn
Koootki :)
#1097 fraaneek
Orlen ujawnia, jak wydawano za Objatka. Straty na ponad 5 mld zł
- Wiadomo. Panu Dyrektorowi dyrektorską porcję.
#1098 daszekmdn
Takiego technikum ani kierunku nie znam. :D
"Siema, trzeba laptopa z Windowsem dla dziewczyny, zastosowanie: proste programy księgowe ze względu na kierunek w technikum netflix, "
#1099 Tygrysica
Dziś zaśpiewłam?
Grajże skrzypku, graj nieboże, niech cujarka ci pomoże.
#1100 Paulinux
Co najmniej jedna czwarta młodych mężczyzn nie ma żadnych szans na znalezienie partnerki, bo mają już o kilka lat starszych mężów lub partnerów".