Śmieszne pomyłki pisemne i mówione
Back to Humor, gry i zabawy#681 zywek
elektrowniczego, hehehuehe
#682 Monte
Superrr. :)
#683 CzarnyPies
Nooo! xDD
#684 EugeniuszPompiusz
Nie ma wątku stricte na to, więc najbliżej mu tutaj.:
otóż przeczytałem dziś zdanie.:
"W Dzienniku Ustaw RP opublikowano rozporządzenie poprawiające rozporządzenie, które poprawiało rozporządzenie *, które zastąpiło rozporządzenie **". tam gdzie gwiazdki, padają numery z dziennika ustaw.
#685 Paulinux
A to tak, ja kiedyś tu też wrzuciłam coś podobnego, post 576
#686 Monte
Ponieważ dzisiaj jest Dzień Papieski, w kościele na koniec Mszy Świętej była śpiewana Barka. W pewnym momencie mało brakowało, a zamiast "Swoją barkę pozostawiam na brzegu", zaśpiewałabym: swoją Warkę. HM, czyżbym miała ochotę na piwo, czy coś? Przecież o tym nie myślałam! :)
#687 lwica
Nikt nie zdaje sobie sprawy , jak wielu opiekunów OzN ma depresje i jak wielu z nich jest na krawędzi życia i śmieci.
#688 EugeniuszPompiusz
"Większość cytowanych zachodnich dziennikarzy pisze jednak o Chinach i Tajwanie jako o dwóch, osobnych butach"
#689 Postukujacy
Piszę do kogoś chcąc pomóc znaleźć rym:
Dawaj, poszukamy rumu.
#690 fraaneek
Zignorowanie czerwonego świata było powodem kolizji, do której doszło po godzinie 11
#691 Zuzler
"Mam do wydania kilka rzeczy: kabelki, dywanik, podkładkę chodzącą pod laptopa, kilka kubków..."
#692 jamajka
O dostępność się uprasza. Zazwyczaj się nie udaaaje. xd
-- (piter9521):
Na stronie jednej uczelni przy rodzajach poprawy dostępności czytam
Uproszenie witryny
Kto tę witrynę uprasza i o co?
--
#693 jamajka
Piękne! My uprawiałyśmy z koleżankami fikcję internatywną, jak nas w internacie pytali, o której wróciłyśmy, albo coś. xd
-- (johnson):
Gadamy z Rafałem o blinddrivie. Blind drive to taki trochę fikcja internatywna.
--
#694 daszekmdn
Ciekawe jak szybko laptop może przemieszczać się na tej podkładce... :D Ja bym dopytał.
#695 johnson
Dla zmotoryzowanych.
Do napędu wykorzystano 3,9 litrowe V8 o pojemności 670 KM
#696 EugeniuszPompiusz
Nawet firmie Apple, zdarza się czasem popełnić literówkę, i to zgodną z prawdą.
tak oto jest system Ventura, Monterrey, i... "Bug Sur"
tu źródełko.:
https://support.apple.com/en-us/HT201372
#697 DJGraco
Może to aż takie śmieszne nie jest, ale warteodnotowania. Jest to odkąd pamiętam.
Nowsza wersja Intenet Download Managera jest dostępna dialog
#698 Paulinux
I co w tym takiego?
#699 DJGraco
No niby nic, ale jakoś chciałem to odnotować.
#700 CzarnyPies
Szukam dyspozycyjnego kierowcy bez limitu czasu który będzie wstanie wyjechac czasem na 1 dzień 2 opłacam hotel wyzywanie oraz dniowke więcej informacji pod nr tel