Śmieszne pomyłki pisemne i mówione
Back to Humor, gry i zabawy#361 Paulinux
Ja: Wiesz co, chyba jestem chora przez to pieprzenie o koronie.
Zvonimir: A mnie to nie obchodzi.
Ja: A, że jestem chora, no spoko.
On: Nie nie, to pieprzenie :D
#362 Paulinux
Zagadka, o co chodziło tej pani? Podpowiedź, komentarz z grupy niewidomych na FB
Ja przy okazji pozwolę sobie zadać pytanie czy system to to kąt jest również aktywny w Toruniu i jeśli tak to mam komórkę z Androidem czy jest możliwe żebym z niego korzystała jak tak to w jaki sposó przepraszam źle mi wpisało oczywiście miało być to to pomnik
#363 Zuzler
A ja właśnie znalazłam na lokalnej grupie co następuje:
Witam. Możliwe ktoś ma na oddanie sztuczne członkę? Jestem samotna matka i nie mam możliwości kupić. A tak chcę, żeby mój synek otrzymał święte.
Chodzi oczywiście o choinkę, ale to pierwsze wrażenie... Bezcenne. :)
#364 johnson
Wikipedia twierdzi, że jedną z odmian Renaulta Kangoo jest odmiana odstawcza.
#365 pawlink
Obstawiam rozwiązanie, że chodziło o Totupoint. :)
Ale nazwy dobre. Po lekkiej modyfikacji "Totukąt" mogłoby być nazwą systemu szukającego komuś miejsca do przenocowania, albo systemu nawigacyjnego prowadzącego tylko z kąta w kąt, a "Totupomnik" tylko od pomnika do pomnika. :D
-- (Paulinux):
Zagadka, o co chodziło tej pani? Podpowiedź, komentarz z grupy niewidomych na FB
Ja przy okazji pozwolę sobie zadać pytanie czy system to to kąt jest również aktywny w Toruniu i jeśli tak to mam komórkę z Androidem czy jest możliwe żebym z niego korzystała jak tak to w jaki sposó przepraszam źle mi wpisało oczywiście miało być to to pomnik
--
#366 Paulinux
Pawlink, jak zwykle rozłożyłeś na łopatki :) Chociaż o ile od pomnika do pomnika to jeszcze rozumiem, o tyle z kąta w kąt już troszkę mniej :D
#367 Zuzler
Na łopatki i czynniki pierwsze, koleżanko. :)
#368 daszekmdn
Znacie takiego wykonawcę, jak Serweryn Krajewski? xD
#369 Paulinux
Oczywiście, on śpiewał na przykład: "Nowy Debian nie wybiera, czy go chcemy nie pyta nas wcale."
#370 daszekmdn
Raczej nowy Windows :D.
#371 Zuzler
Ej, ale to było inaczej:
"instalacja nie wybiera, czy jej chcemy nie pyta na starcie".
#372 Paulinux
Niby tak, ale to się musiało zgrywać z tematyką serwera
#373 daszekmdn
Cytat:
"Kaseta pochodzi z domowej kolekcji i przeleżała w szafladzie"
Ktoś ma jakiś pomysł czym jest szaflada? To taka ukryta szuflada w szafie, czy może lada z szafą z szufladami tak jak u nas w bibliotece? Swoją drogą tam też chyba chowano kasety.
#374 Zuzler
Chowano chowano, kiedyś, jak byłam nieco zbyt aktywna, to mnie babka zaprosiła za tę ladę i dała sobie popatrzeć. No od góry do dołu same szafki z kasetami. :D
#375 Paulinux
Kocham grupy na FB.
Polki
20 zł
32-090
Sprzedam dwie półki na ścianie .Stan bardzo dobry.
#376 Paulinux
Nie chcę tworzyć ankiety, bo wierzę, że projekt dotyczy na tyle specyficznego „produktu”, że bardziej zależy mi na głębszym poznaniu grupy docelowej niż na opieraniu się o suche statystki. Jeśli ktoś byłby zainteresowany pomocą mi, proszę odezwać się w wiadomości prywatnej bądź w komentarzach
#377 Paulinux
Prawie wysłałabym intuciaj zamiast iuntuicja :D
#378 daszekmdn
Co to jest intuciać? Brzmi to dość interesująco.
#379 Paulinux
Intuciać to może podążać zgodnie z intuicją :D
#380 gumeczka3
fajne