Sprawozdanie finansowe za rok 2017 i prośba o wsparcie
Back to Archiwum Eltena#21 balteam
no, ładnie, myślałem, że 200 zł nie uzbieramy. Też się dorzuciłem, przelew właśnie leci.
Ps, patrząc na piewszy wpis, za ten rok będzie z 200 zł większa kfota nirz za poprzedni do zapłaty? No
i ciekawi mnie, jaką masz pojemność dysku?
#22 Julitka
Szacun i respekt, chylę czoła, zwłaszcza że ja jeszcze nie zrobiłam przelewu. Kajam się, ale nie mogłam
wcześniej. Zaraz się tym zajmę.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#23 pajper
Balteam, 200 GB, w tym 120GB SSD użytku bierzącego i 80GB HDD na backup.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#24 rylotek111
Ło kurczęta. To nieźle te wiatry ostatnio szalały, że aż tyle pieniążków porwały i na rozwój Eltena zagnały. Dobrze jest. :D Słuszna inicjatywa, dlatego od czasa do czasa coś tam ode mnie zawsze przyleci.
Pozdrówki i jak zwykle z serducha życzę wszystkiego dobrego! :)
#25 gadaczka
Pajper, a nie możesz założyć sobie konta w jakiejś fundacji i mieć środki na Eltena z 1 procent podatku?
#26 Julitka
Nie może, pisał już o tym kiedyś.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#27 jamajka
Podbijam temat, bo wiele zapytań się pojawiło. Wpłacamy, wpłacamy!
#28 pajper
Poproszono mnie o napisanie, ile zebrało się w lutym i marcu.
Raz jeszcze bardzo dziękuję za pomoc.
80zł w lutym i 10zł w marcu, co daje łącznie z poprzednimi 520zł.
Niezmiernie raz jeszcze wam dziękuję, nie spodziewałem się takiego wsparcia.
#29 cinkciarzpl
Czyli trochę dupsko. Pomyślę co można.
#30 jamajka
Realista, bardzo dobrze, lubię takich. W ogóle dobrze, że mi też się przypomniało o tym, muszę to ogarnąć.
#31 daszekmdn
W tym tygodniu powinno coś ode mnie dojść, zbyt dużo to nie będzie ale...
#32 matius
W tym tygodniu odemnie powinno już być.
#33 cinkciarzpl
Czy myslales o akcji na patronite? Wiedzieli byśmy ile już jest uzbierane i czy to nie bez sensu się
pakować. Chyba że oni też karzą sobie coś odpalać.
#34 balteam
mało osób korzysta z patronite, łatwiej na konto wysłać, chyba, że tam też się ma subkonto, nie patrzyłem
jak to działa.
#35 misiek
Też Dawidowi proponowałem patronite jakiś czas temu.
#36 piter9521
Z tego co wiem to sporo prowizji, bo bierze najpierw patronite, a jeszcze paypal.
#37 pajper
Wybaczcie, troszkę zaniedbałem tą kwestię w świątecznym zamencie, a przecie kolejny miesiąc dobiegł końca.
Dziękuję z całego serca wszystkim za wsparcie projektu, poniżej prezentuję listę wszystkich tych, którzy w tym roku wpłacili na utrzymanie Eltena:
balteam, daszekmdn, Elanor, Julitka, majkmik1981, matius, Rylotek111, żywek
w tym miesiącu otrzymałem łącznie 270zł, co po zsumowaniu z poprzednimi daje wynik 790zł, bardzo wam dziękuję. :)
oznacza to, że w tej chwili pokryliście niemal połowę kosztów serwera, w życiu się tego nie spodziewałem, dziękuję, dziękuję, raz jeszcze najserdeczniej dziękuję.
#38 daszekmdn
Dobre programy trzeba wspierać. :)
#39 jamajka
Lubię to! Oooo, dobra, to ja muszę też coś wysłać, ostatnio dostałam podwyżkę, to trzeba. xd
#40 Julitka
No, brawo... my wszyscy! :)