EltenLink

Sprawozdanie finansowe za rok 2017 i prośba o wsparcie

Back to Archiwum Eltena

#21 balteam

no, ładnie, myślałem, że 200 zł nie uzbieramy. Też się dorzuciłem, przelew właśnie leci.
Ps, patrząc na piewszy wpis, za ten rok będzie z 200 zł większa kfota nirz za poprzedni do zapłaty? No
i ciekawi mnie, jaką masz pojemność dysku?

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2018-02-01 11:01

#22 Julitka

Szacun i respekt, chylę czoła, zwłaszcza że ja jeszcze nie zrobiłam przelewu. Kajam się, ale nie mogłam
wcześniej. Zaraz się tym zajmę.

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2018-02-01 12:56

#23 pajper

Balteam, 200 GB, w tym 120GB SSD użytku bierzącego i 80GB HDD na backup.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2018-02-01 13:57

#24 rylotek111

Ło kurczęta. To nieźle te wiatry ostatnio szalały, że aż tyle pieniążków porwały i na rozwój Eltena zagnały. Dobrze jest. :D Słuszna inicjatywa, dlatego od czasa do czasa coś tam ode mnie zawsze przyleci.
Pozdrówki i jak zwykle z serducha życzę wszystkiego dobrego! :)

Czyńmy wokół siebie Dobro, aby i nam w tym życiu lepiej było. :)
2018-02-03 21:43

#25 gadaczka

Pajper, a nie możesz założyć sobie konta w jakiejś fundacji i mieć środki na Eltena z 1 procent podatku?

Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
2018-02-17 21:05

#26 Julitka

Nie może, pisał już o tym kiedyś.

- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2018-02-17 22:41

#27 jamajka

Podbijam temat, bo wiele zapytań się pojawiło. Wpłacamy, wpłacamy!

rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
2018-03-12 21:12

#28 pajper

Poproszono mnie o napisanie, ile zebrało się w lutym i marcu.
Raz jeszcze bardzo dziękuję za pomoc.
80zł w lutym i 10zł w marcu, co daje łącznie z poprzednimi 520zł.
Niezmiernie raz jeszcze wam dziękuję, nie spodziewałem się takiego wsparcia.

#StandWithUkraine

2018-03-13 10:57

#29 cinkciarzpl

Czyli trochę dupsko. Pomyślę co można.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2018-03-13 11:21

#30 jamajka

Realista, bardzo dobrze, lubię takich. W ogóle dobrze, że mi też się przypomniało o tym, muszę to ogarnąć.

2018-03-13 16:51

#31 daszekmdn

W tym tygodniu powinno coś ode mnie dojść, zbyt dużo to nie będzie ale...

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2018-03-13 17:32

#32 matius

W tym tygodniu odemnie powinno już być.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-03-14 22:09

#33 cinkciarzpl

Czy myslales o akcji na patronite? Wiedzieli byśmy ile już jest uzbierane i czy to nie bez sensu się
pakować. Chyba że oni też karzą sobie coś odpalać.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2018-03-15 10:58

#34 balteam

mało osób korzysta z patronite, łatwiej na konto wysłać, chyba, że tam też się ma subkonto, nie patrzyłem
jak to działa.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2018-03-15 14:34

#35 misiek

Też Dawidowi proponowałem patronite jakiś czas temu.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2018-03-15 15:06

#36 piter9521

Z tego co wiem to sporo prowizji, bo bierze najpierw patronite, a jeszcze paypal.

2018-03-15 15:08

#37 pajper

Wybaczcie, troszkę zaniedbałem tą kwestię w świątecznym zamencie, a przecie kolejny miesiąc dobiegł końca.
Dziękuję z całego serca wszystkim za wsparcie projektu, poniżej prezentuję listę wszystkich tych, którzy w tym roku wpłacili na utrzymanie Eltena:
balteam, daszekmdn, Elanor, Julitka, majkmik1981, matius, Rylotek111, żywek
w tym miesiącu otrzymałem łącznie 270zł, co po zsumowaniu z poprzednimi daje wynik 790zł, bardzo wam dziękuję. :)
oznacza to, że w tej chwili pokryliście niemal połowę kosztów serwera, w życiu się tego nie spodziewałem, dziękuję, dziękuję, raz jeszcze najserdeczniej dziękuję.

#StandWithUkraine

2018-04-05 23:46

#38 daszekmdn

Dobre programy trzeba wspierać. :)

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2018-04-06 00:23

#39 jamajka

Lubię to! Oooo, dobra, to ja muszę też coś wysłać, ostatnio dostałam podwyżkę, to trzeba. xd

2018-04-06 07:52

#40 Julitka

No, brawo... my wszyscy! :)

2018-04-06 08:20