Forum

Lektorzy

Kultura i sztuka (forum mieszane]

Previous 6 / 6

lukasz1993258

#101 ·

Transcription

No jeszcze Tomasz Knapik chyba czytał ten serial Zdrady, jakby nie myli pamięć.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Monte

#102 ·

Tonie on. Ten lektor ma podobny głos do Michała Celedy z Eski.
Give me a sign.

lukasz1993258

#103 ·

michał celedda teraz pracóje w radiu zet
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

bratczyk96

#104 ·

Transcription

Dobry wieczór, witam wszystkich, chciałbym tutaj sprostować, przed chwilką obejrzałem specjalnie ten serial zdrady, żeby zobaczyć faktycznie jaki tam lektor jest i jeszcze się upewniłem na internecie, akurat na wikipedii i jestem przekonany i teraz mi to potwierdził, że lektorem, który czyta, czy tam komentuje ten serial zdrady jest już nieżyjący pan Tomasz Knapik i to jest pewna informacja, gdyż dlaczego tak mówię, że to jest pewna już właśnie ten pan Tomasz Knapik miał tak charakterystyczny głos, że ja go wszędzie poznam, więc tutaj pamięć pana Łukasza nie zawiodła i faktycznie lektorem w tym serialu jest pan Tomasz Knapik to tyle w tym wyjątku, pozdrawiam

Pozdrawiam

bratczyk96

#105 ·

Transcription

Dobry wieczór, witam wszystkich, chciałbym tutaj sprostować, przed chwilką obejrzałem specjalnie ten serial zdrady, żeby zobaczyć faktycznie jaki tam lektor jest i jeszcze się upewniłem na internecie, akurat na wikipedii i jestem przekonany i teraz mi to potwierdził, że lektorem, który czyta, czy tam komentuje ten serial zdrady jest już nieżyjący pan Tomasz Knapik i to jest pewna informacja, gdyż dlaczego tak mówię, że to jest pewna już właśnie ten pan Tomasz Knapik miał tak charakterystyczny głos, że ja go wszędzie poznam, więc tutaj pamięć pana Łukasza nie zawiodła i faktycznie lektorem w tym serialu jest pan Tomasz Knapik to tyle w tym wyjątku, pozdrawiam

Pozdrawiam

Monte

#106 ·

To chyba pomyliły mi się seriale.
Give me a sign.

lukasz1993258

#107 ·

Transcription

No to wygląda na to, że te odcinki z draft, które są emitowane, to są jeszcze z tych starych odcinków, w co Tomasz Knapik jeszcze żył. No bo innego wytłumaczenia po prostu ja tutaj teraz nie widzę.

bratczyk96

#108 ·

Transcription

Witam serdecznie od jakiegoś czasu zauważyłem, że zmienił się lektor kanału TV4 i jest nim prowadzący pierwszych dwóch sezonów programu Łowcy Skarbów oraz programu Galilea pan Paweł Orleański teraz nie wiem co się stało z tamtym lektorem poprzednim czwórki ale wiem właśnie, że teraz jeśli dobrze rozpoznaję po głosie lektorem kanału TV4 jest pan Paweł Orleański i chyba dlatego zmienili prowadzącego programu Łowcy Skarbów to tyle ode mnie co ja zauważyłem pozdrawiam

Pozdrawiam

lukasz1993258

#109 ·

Transcription

Zmiana lektora w TV4 Zmiana lektora w TV4 Zmiana lektora w TV4 Zmiana lektora w TV4

Monte

#110 ·

Dzięki Łukasz, odpowiedziałeś mi na pytanie, które od lat sobie zadawałam. :), a mianowicie: Jak nazywa się ten gość? :) Teraz już wiem. :)
Give me a sign.

lukasz1993258

#111 ·

nie ma sprawy
Previous 6 / 6