Transcription
No to cóż, dawałem zagadki i tak dalej, żeby się można było zastanawiać o case. Co do tego, jeżeli ten wpis jeszcze sobie może powybuchać i postrzelać i zagrać na sam koniec, na pewno kojarzycie pewne studio o jednej nazwie. Jeżeli ktoś z Was grał w gry z serii typu Tony Hawk's Pro Skater, może kojarzyć kto to wydał, a jeżeli nie, to nie tylko jego tytuły. Z tego co tu widziałem, mogę wnioskować, że tego typu logo mogło być nawet od 96, chociaż jak widziałem, bardziej było 97, a jeszcze jakiś inny filmik było pokazane, że to było od 98 do 2001. A co to za ludzie? A dokładnie ludzie to Activision. Później z tego co zobaczyłem, jakichś późniejszych lat, 2, no to już mieli nieco inaczej. Ja akurat poznałem to z jeszcze innej gry, a dokładnie Vigilante. Nie wiem, jak się powinno to czytać, Vigilante 8, 8, jak woli ktoś. No taka pojazdowa strzelanka. Może tytuły mogą być w miarę, jeżeli chodzi o to. Wyszły w zasadzie 3 serii akurat tego, no ale Activision jedynie znam tylko właśnie z tego loga, z późniejszych nie. Jeżeli widziałem coś... ...co wydało, ale może nie zrobiło Activision, to akurat już nie z tym dźwiękiem. I mogłem nie wiedzieć. No...