johnson — Post 401 of 461
No cóż, mała przerwa ode mnie była. No trzeba z kolejnym dźwiękiem, czy muzyczką, a raczej muzyką wejść. Cóż, wbijamy w kolejne gry. Teraz wideo, więc dla znawców, no gdzieś to będzie koło, zależy od platformy. Na ten post około 4 czy 23 lata do tyłu. Kawałek z gry z menu głównego i na pececie i na playu. Dźwięk, znaczy muzyka powinna być ta sama. Mam nadzieję, że wszystko tutaj wejdzie i spokojnie będzie można tego wysłuchać. Ciekawe, czy lubiący ułatwię jeszcze tego typu wyścigi. Czy tą grę znają? Jeżeli coś, no to z chęcią usłyszę od kogoś, co to za tytuł. Jeżeli w razie, czego nie, powiem, co to. Ja grałem u kogoś na pececie, nie wiem, czy miałem sam pełną w ogóle wersję u siebie. Na pewno pełniawkę to miałem w wersji na PlayStation, ale co do komputera, nie wiem. No nic. Jedziemy z muzyką z gry z menu głównego, a ja czekam na to, czy ktoś wpadnie, co to za tytuł.
No, powiem Ci, że żeś zgadł człowieku, tylko że ja też nie wiedziałem, że to się nazywa, ja znałem tylko, że jako Rally Championship, jedno było właśnie jako 99, chyba potem tam było jeszcze napisane 2000, ale nie wiedziałem, że tam było jeszcze napisane, że Mobile One Rally Championship, no ale było i na pececie miałem i na, znaczy no grałem, ale jak grałem dokładnie to nie wiem, no i... na PSX. Mi to się podobało, w tym później to, chociaż to chyba i tak wydaje mi się, że nie wiem, czy raczej i tak Collin tego nie przebijał, no ale to co mnie rozwalało, to dopiero później gdzieś usłyszałem i ktoś mi kody podawał z kwestie jazdy samochodami typu krowa, typu owca, czy jechać na przykład można było domem, jakimś jeszcze wymysłem, były jakieś parę jakichś takich pomysłów różnych, ale dokładnie już teraz nie wiem, musiałbym przejrzeć gdzieś na jednej ze stron, albo kody, albo jest coś takiego jak igcd.net i tam po prostu ludzie sobie wymyślili taką bazę danych samochodów w najróżniejszych grach, więc musiałbym zajrzeć albo tam, albo gdzieś jakieś inne tam a propos kodów, no ale jeździłem z tego co chyba się domyślam, Hyundai M Coupe, patrzyłem któregoś Protona, ale chyba Compacta i raczej słuchałem Wisławskiego, chociaż chwilę, chwilę przejechałem się z Wojciechowską, ale jakoś Wojciechowska nie podeszła mi to akurat, tak samo to jeszcze dobre był czytanie samochodów Przedsiębiorowskiego i jeszcze tutaj co kawałek widziałem na
No i jak tu właśnie skończyłem jeszcze na oglądaniu, widać były opisane też chyba rajdy, tylko że akurat u kolegi jak grałem, to do tego jakoś nie doszedłem i nie było sporo jeszcze dodatkowo przez Siemianowskiego opisów odcinków chyba, czy tam którychś rajdów. Nie oglądałem całego gameplaya, tam ponad 20 minut, nie chciałem się na to patrzeć, ale tak zauważyłem. No i oczywiście na pecetowej wersji było stanowczo więcej muzyki, tu co widziałem gdzieś, jedyne co, można było muzykę mieć z wersji playowej, to tam może z intrem chyba i logiem, electronic art i logami, electronic art sobie chyba tam ktoś jeszcze inny zrobił. No to może chyba 6 czy 5 kawałków w sumie, a w pecetowej było stanowczo więcej jakoś. Ale jak to dokładnie było z muzyką w tle i tak dalej, to już niestety nie pamiętam. Dobra, bo się rozgadam i będę gadał w 3-4 wpisy. Dobra, wszystko ode mnie, jak na razie.
no i jeszcze jestem w trakcie czytania ogólnie a propos całej serii tych championship'ów no i w końcu trafiłem jeszcze na jeden tytuł którego szukałem a wiem, że na pewno już go miałem na pececie przed Mobile One'em było coś takiego International Rally Championship i to na pewno miałem no muzyka była taka no nawet w menu mi się w miarę podobała ale to co było złe po prostu sama klawiszologia, którą trzeba było przestawiać z tego co kojarzę to do przodu, żeby trzeba było jechać to był chyba apostrof, ja nie wiem jak po prostu niektórzy wpadli na takie ustawienia no ale tak to się już stało więc no przy okazji dobrze, że wszedłem w to bo sam zastanawiałem się wiedziałem, że coś tam i ja myślałem, że to był jakiś wirtual coś tam, championship a nie jednak tu chodziło o International no, no nic dobra próbuję już serio nie męczyć dobra to mam nadzieję, że na razie
Cóż, zagadka ta rozwiązana, zostanę jeszcze przy mniej więcej tego typu, no to co to takiego? Szczerze mówiąc wolałem drugą część tego, ale no cóż, ułatwię, bo to jest z pierwszej.
No to cóż, ją ponownie, kolejne wspomnienie, częściowo oczywiście zagadką, tak coś mnie wzięła, czemu by trochę też nie robić zagadek w swoich wspomnieniach. Powiem tak, kogo, czego, może kto to, co to, albo z czego to jest. No to co, jedziemy.