EltenLink

Konsekwencje grup na Eltenie

Back to Archiwum Eltena

#81 tomecki

A tak po za tym od po coś te śledzone fora istnieją. Właśnie aby dodać, to co cię interesuje. Raz dodajesz wszystko, co chcesz i masz z bani jakiekolwiek latanie tu i tam. Na dzień dobry w co nowego masz wszelkie nowości, a reszta może cię nie interesować w ogóle. Nie bardzo rozumeim, gdzie tu problem.

2019-07-21 23:08

#82 fantasma467

Przecież jak coś cię nurtuje to zawsze możesz zapytać w tej grupie do której należysz i nie przegapisz informacji.

2019-07-22 12:16

#83 nuno69

Dobrą konsekwencją grup jest to, że dziecioki polazły na swoje podwórka.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2019-07-22 13:01

#84 nuno69

Przynajmniej w większości.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2019-07-22 13:01

#85 Lowca_Androidow

--Cytat (gadaczka):
W ten posób patrząc trzeba się zpisać do każdego koła PZN :P

--Koniec cytatu
Tak, właśnie tak, patrząc kategoriami grup tak właśnie by trzeba było zrobić, bo każde koło PZN to osobna grupa ludzi.
Na tym kończę, ja swoje napisałem, mnie się to nie podoba i zdania nie zmienię, każdy ma prawo do własnego zdania, moje jest właśnie takie, grupy to zbędny bałagan, dający możliwość zaistnienia mającym potrzebę rządzenia, moderowania...
Oczywiście nie dotyczy to każdego...

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-07-22 16:15

#86 misiek

Raczej nie.
--Cytat (nuno69):
Dobrą konsekwencją grup jest to, że dziecioki polazły na swoje podwórka.

--Koniec cytatu

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2019-07-22 18:18

#87 lwica

Raczej tak. BO są ludzie, których tak cieszy moderacja własnej grupy, że nie wyglądają poza nią. To nic, że w tych ich grupach nic się nie dzieje. ;)

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2019-07-26 19:59

#88 fantasma467

A mnie ciekawi czemu na polskiej wersji eltena powstają grupy w innych językach? Przecież istnieje english elten, itd.

2019-09-05 18:53

#89 balteam

nie rozumiem trochę pytania.
Przecież polskie grupy też powstają, a masz rekomendowane grupy, jak źle rozumiem to wytłumacz.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2019-09-05 18:54

#90 fantasma467

Chodzi o to, dlaczego np Brytyjczyk tworzy swoją grupę na polskiej wersji językowej, a nie na angielskiej. Czy grupy są poza strefami językowymi?

2019-09-05 18:57

#91 fantasma467

Ja nie mam pretęsji, tylko mnie to zastanawia, i chciałabym wiedzieć jak to działa.

2019-09-05 18:58

#92 balteam

hmm, masz grupy rekomendowane, to takie, które admini Eltena rekomendują, tu masz wszystkie języki
grupy otwarte to wszystkie otwarte z Eltena, a wszystkie to te nawet zamknięte jak rozumiem

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2019-09-05 19:29

#93 tomecki

Język programu nie ma wpływu, przy najmniej o ile wiem na wyświetlanie grup, przy najmniej jeśli chodzi o wszystkie, otwarte i ostatnio dodane.

2019-09-05 20:35

#94 papierek

dokładnie, nie ma czegoś takiego do ustawienia, jak język nowotworzonej grupy, więc wyświetlają się wszystkie grupy

po co mi sygnatura?
2019-09-10 06:55

#95 daszekmdn

Przy tworzeniu grupy możesz wybrać język, ale nie przy przeglądaniu utworzonych.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2019-09-10 16:26

#96 monstricek

Ale i tak to mało daje. Poczekajmy, może za jakiś czas pojawi się możliwość innego sortowania grup, gdzie język będzie mieć znaczenie.

2019-09-11 17:38