A ja jednak na chwilę wrócę do poprzedniego tematu. Każdy z nas w większym lub mniejszym stopniu przejawia cechę idealizowania swojej własnej opinii. Do czasu gdy jest tylko opinią jest dobrze. Od momentu, gdy chce narzucić ją reszcie rzeczywistości... No. Sami wiecie. Też tak mam. Każdy tak czasem miewa. U mnie jest jednak coś lekko innego. Mam swoją opinię na jakiś temat, swoje stwierdzenie, i nikt nie będzie mi się z nim kłócił. Mylicie się, to mylcie się dalej, ja zostanę przy swoim chyba, że zbierzesz użytkowniku na serio mocne argumenty poparte czymś więcej niż "Ja wiem lepiej a ty bredzisz". Wówczas mogę zmienić nastawienie. Są jednak tematy, w których go nie zmienię i od razu zastrzegam wówczas, że to moja opinia i nie zamierzam o tym gadać, bo ani ja nie przekonam strony drugiej ani druga strona mnie, więc jest to bezcelowe. Najwyżej obaj / oboje możemy wyrazić swoją opinię i na tym poprzestać.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Nie wszystko trzeba zawsze rozwiązywać. To nie Pull request. Czasem starczy, że chce się z kimś pogadać, powiedzieć mu co Cię zirytowało, albo co Ci się nie podoba w jakimś stanie rzeczy i nie chcesz słuchać opinii czy poglądu a po prostu zostać posłuchanym.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Wiemy, wiemy. Konferencje w Eltenie xddd -- (daszekmdn): A ja jednak na chwilę wrócę do poprzedniego tematu. Każdy z nas w większym lub mniejszym stopniu przejawia cechę idealizowania swojej własnej opinii. Do czasu gdy jest tylko opinią jest dobrze. Od momentu, gdy chce narzucić ją reszcie rzeczywistości... No. Sami wiecie. Też tak mam. Każdy tak czasem miewa. U mnie jest jednak coś lekko innego. Mam swoją opinię na jakiś temat, swoje stwierdzenie, i nikt nie będzie mi się z nim kłócił. Mylicie się, to mylcie się dalej, ja zostanę przy swoim chyba, że zbierzesz użytkowniku na serio mocne argumenty poparte czymś więcej niż "Ja wiem lepiej a ty bredzisz". Wówczas mogę zmienić nastawienie. Są jednak tematy, w których go nie zmienię i od razu zastrzegam wówczas, że to moja opinia i nie zamierzam o tym gadać, bo ani ja nie przekonam strony drugiej ani druga strona mnie, więc jest to bezcelowe. Najwyżej obaj / oboje możemy wyrazić swoją opinię i na tym poprzestać. --
Upiekłem blachę ślimaków cynamonowych z gruszką. Wdupiłem dwa, więc jeszcze zostało i jakbyś przechodziła z tragarzami @Julitka, to dostaniesz jednego :P
-- (zywek): Całkiem sporo osób, w tym niestety i ja ma tak, że się upiera przy swoim. A potem się upiera przy swoim, że się nie upiera przy swoim... --
To się żem może źle wyraził. -- (Julitka): @Pates oczywiście, że możesz znaczenia nie znać. Możesz nawet zdziwić się, że takie coś w ogóle występuje w tej formie. Ale Twoja wypowiedź początkowa była bardzo radykalna. Taka trochę odpychająca. Powiedziałabym, że w pogardliwym tonie, chociaż to za mocno powiedziane. I chyba to ludzi tak wzburzyło, przypuszczam. --
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
This site uses cookies to enhance your experience.