To nie ma znaczenia skąd o tym wiem, ma znaczenie, przynajmniej dla mnie fakt, ze taka sytuacja miała miejsce, to kolejna kontrowersyjna sprawa, która mi się nie podoba. Tyle.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
O proszę, a taki przykładny mąż i tatuś zawsze spokojny i neutralny, a dla niektórych wzór do naśladowania, ale spoko w tym przypadku karma wróci napewno. Tylko dlaczego taki śmieć jeden z drugim nie podniesie łapy na równego sobie? A no tak, dzieci są najłatwiejszym celem, bo nie mogą i nie są w stanie się bronić. I wiedz, jeśli podnosisz rękę na dziecko lub kobietę jesteś tylko zwykłym miękkim chujem do ojszczania i gówno kogokolwiek obchodzi, że terapię rospoczołeś.. A jeśli nie chciałeś mieć dzieci trzeba było odpowiednio szybko wyjąć, albo pierdolić się w gumie śmieciu w dupę jebany. I niech się niesie. Takich frajerów trzeba linczować.
misiek to ty zamknij tważ i najedz się miodu bo głód przez ciebie przemawia -- (misiek): A ty Gumeczka3 zamknij twarz w sprawach, o których nie masz pojęcia. A z twojego postępowania różową landryną można nazwać co najwyżej ciebie.
--
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.
-- (gumeczka3): misiek to ty zamknij tważ i najedz się miodu bo głód przez ciebie przemawia -- (misiek): A ty Gumeczka3 zamknij twarz w sprawach, o których nie masz pojęcia. A z twojego postępowania różową landryną można nazwać co najwyżej ciebie.
Jak masz problem Napisz do RS, że nie chcesz żeby ktoś taki prowadził grupę, w której jeden z wątków brzmi klapsy i lania.
-- (misiek): O proszę, a taki przykładny mąż i tatuś zawsze spokojny i neutralny, a dla niektórych wzór do naśladowania, ale spoko w tym przypadku karma wróci napewno. Tylko dlaczego taki śmieć jeden z drugim nie podniesie łapy na równego sobie? A no tak, dzieci są najłatwiejszym celem, bo nie mogą i nie są w stanie się bronić. I wiedz, jeśli podnosisz rękę na dziecko lub kobietę jesteś tylko zwykłym miękkim chujem do ojszczania i gówno kogokolwiek obchodzi, że terapię rospoczołeś.. A jeśli nie chciałeś mieć dzieci trzeba było odpowiednio szybko wyjąć, albo pierdolić się w gumie śmieciu w dupę jebany. I niech się niesie. Takich frajerów trzeba linczować.
--
Słuchajcie, Misiek dosadnie wyraził prawdę. Mamy przemocowca i ten przemocowiec prowadzi jedną z grup rekomendowanych. Włamywacz już był. Piękna wizytówka fundacji
Ok, jak by całkowicie rozumiem, i z postem miśka całkowicie się zgadzam, to nie obrazając cię, magmar, to znowu wygląda jak gównoburza i próba negatywienia fundacji, pomijając to że święci nie są bo ostatnia sprawa z blogiem Gabi była poprostu żałosna, to o Bileckim w sumie nikt z zewnątrz nie miał prawa wiedzieć, bo tak na prawdę nic na to nie wskazywało.
a @martinus, kolejna próba zaruchania online przez zgadzanie się z postami co głupszej damskiej części eltena, lepiej pisz takie rzeczy do wybranek na priv, bo kiedyś poleci na twoją osobę pozew o [Nieumyślne spowodowanie śmierci] przez zadławienie się żywnością ze śmiechu :P
Dobrze Adasadula. Byśmy się zrozumieli. Przeczytaj to proszę uważnie. Druk 3d z całą jego promocją, sprzedażą etc. to innowacyjny pomysł trafiony w dziesiątkę. On otwiera naprawdę nowe możliwości. Prezes Fundacji ma wiedzę informatyczną i umiejętnie z niej korzysta. Ceny nie są wygórowane, za pracę trzeba zapłacić, to się rozumie, bo koszty produkcji też członkowie Fundacji ponoszą, a że tak powiem zżyć z czegoś i jeść trzeba. Zarzuca się Fundacji, że wyzyskują niewidomych, absolutnie się z tym nie zgadzam, pisałam o tym wielokrotnie. Ale niestety Fundacja przymyka oczy na takie podwójne standardy - było włamanie, trzecie już i gdyby nie bunt użytkowników nic by się nie stało. Administracji i Moderacji zdarzało się używać obraźliwych epitetów i nic, podczas gdy innych się za to banuje. Jak dla mnie kontrowersyjną rzeczą jest powierzenie moderacji grupy rekomendowanej, dotyczącej samodzielności, klapsów i lań etc. człowiekowi, który stosuje przemoc. Chcę stąd po ludzku się wynieść, bo nie zgadzam się z taką mentalnością i nawet nie mogę się doprosić o swoje dane co mi się należy z tytułu RODO. Członkowie Fundacji Nie odpowiadają na moje maile, telefony, SMS-y. Ja chcę stąd wyjść. Gdy ktoś kogo nie lubisz Ci mówi Adasadula, daj mi rzeczy i znikam z Twojego życia, co byś zrobił? Oddałbyś rzeczy czy przeciągał sprawę Bóg wie ile?
Ok, no to tak: włamanie, tutaj chyba napisałem już swoje zdanie, ale jedno słowo określa zachowanie fundacji, żałosne, i w tym temacie mam to samo zdanie co przy blogu gabi. Użytkownicy zostali odbanowani dlaczego? Dla tego że ktoś chciał iść z tym do sądu a fundacji że tak powiem już się trochę paliła dupa, a więc musieli się jakoś ratować. Administracji i Moderacji zdarzało się używać obraźliwych epitetów i nic, podczas gdy innych się za to banuje, tutaj się nijak odniosę bo mało wiem, kojazy mi się taka sprawa ale to akorat ichniejsza sprawa, chociaz jeśli ktoś że tak powim z góry przyczepił by się do niektórych treści prezętowanych tutaj, tesz mieli by lekko przerypane. Ostatnia sprawa cd bileckiego, tesz powiedziałem coś na ten temat w ostatnim poście Podsumuję, bo idę od kompa. Nie krystalizuję fundacji bo jak powiedziałem, święci nie są, ale duża część wymienionych przez Cię rzeczy to sprawa członków portalu i jakiejś takiej dziwnej mentalności tutejszego użyszkodnictwa. Przydzielanie ról osobom które nijak na nie nie zasługują to trochę inna sprawa do której można by się szerzej odnieść, ale to raczj na trochę więkrzy post :D. Miłego wieczoru, a tym czasem idę na grilla :P.
Pozostaje jeszcze kwestia tego, na ile jest powszechna wiedza odnośnie do przemocowych praktyk rzeczonego moderatora.
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
-- (Adasadula): Ok, no to tak: włamanie, tutaj chyba napisałem już swoje zdanie, ale jedno słowo określa zachowanie fundacji, żałosne, i w tym temacie mam to samo zdanie co przy blogu gabi. Użytkownicy zostali odbanowani dlaczego? Dla tego że ktoś chciał iść z tym do sądu a fundacji że tak powiem już się trochę paliła dupa, a więc musieli się jakoś ratować. Administracji i Moderacji zdarzało się używać obraźliwych epitetów i nic, podczas gdy innych się za to banuje, tutaj się nijak odniosę bo mało wiem, kojazy mi się taka sprawa ale to akorat ichniejsza sprawa, chociaz jeśli ktoś że tak powim z góry przyczepił by się do niektórych treści prezętowanych tutaj, tesz mieli by lekko przerypane. Ostatnia sprawa cd bileckiego, tesz powiedziałem coś na ten temat w ostatnim poście Podsumuję, bo idę od kompa. Nie krystalizuję fundacji bo jak powiedziałem, święci nie są, ale duża część wymienionych przez Cię rzeczy to sprawa członków portalu i jakiejś takiej dziwnej mentalności tutejszego użyszkodnictwa. Przydzielanie ról osobom które nijak na nie nie zasługują to trochę inna sprawa do której można by się szerzej odnieść, ale to raczj na trochę więkrzy post :D. Miłego wieczoru, a tym czasem idę na grilla :P.
--
This site uses cookies to enhance your experience.