Tematy zakazane na Eltenie w grupach rekomendowanych.

ZBanowano mnie niesłusznie w świetle tego, gdy kary za popełnione przestępstwo się daruje

Started by magmar 252 posts last post 7 days ago Page 4 of 13

Inna sprawa, że Administracja PSE takie kradzieże zamiata pod dywan.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

To jest już wina tej samej administracji i jej profesjonalizmu. Nie ma co dalej drążyć ten temat, bo wszystko zostało powiedziane, wszyscy wszystko wiedzą, a jeszcze do tego niczego nowego nik się nie dowie.
Student studentowi wszystko

Ale użytkownikom ma prawo się to nie podobać, 5 lat temu był Kanadyjczyk, tydzień temu byłeś Ty, Denis i Krzywy a kto będzie w przyszłości?

#64 3 likes

@magmar tego nie wiadomo, a skoro administracja nic z tym nie robi, to jest dokładnie tylko ich problem. To oznacza że sami są też dorosłymi dziećmi i nie uczą się na własnych błędach i nie wyciągają wniosków. Prawda jest też taka, że sąd sprawy sądowe przez jakiegoś niewidomego uważa za mniej poważne.
Czy sądzili się z Tylerem Spivey jak Eltena shacckował? Na pewno nie.
Więc, reasumując, na razie administracji zwisa, czy użytkownikom się podoba czy nie. Z tym żyjemy, albo wszyscy odchodzimy z eltena i burzymy eltena jako baza użytkowników, a potem niech się administracja zastanawia czemu.
Kiedyś był problem utrzymywanie eltena, a teraz jest problemem zaufanie do eltena.

#65 5 likes

Nie tylko ich, problem wszystkich użytkowników, którzy nie czują się bezpieczni, przez Wasze ekscesy i to, że administracja umywa ręce.
Magmar odejdź stąd.
Tak, chcę stąd odejść, ale szanowny Admin nie chce mi dać moich danych, które z tytulłu RODO mi się należą.

Weź pod uwagę, że jedno włamanie już było i uwierz mi zamierzam zrobić wokół tego szum.
-- (zvonimirek222):
@magmar tego nie wiadomo, a skoro administracja nic z tym nie robi, to jest dokładnie tylko ich problem. To oznacza że sami są też dorosłymi dziećmi i nie uczą się na własnych błędach i nie wyciągają wniosków. Prawda jest też taka, że sąd sprawy sądowe przez jakiegoś niewidomego uważa za mniej poważne.
Czy sądzili się z Tylerem Spivey jak Eltena shacckował? Na pewno nie.
Więc, reasumując, na razie administracji zwisa, czy użytkownikom się podoba czy nie. Z tym żyjemy, albo wszyscy odchodzimy z eltena i burzymy eltena jako baza użytkowników, a potem niech się administracja zastanawia czemu.
Kiedyś był problem utrzymywanie eltena, a teraz jest problemem zaufanie do eltena.

--

Rób z tym, co chcesz. O ile masz czasu i chęci, ale bez konkretnych dowodów materialnych, nikt ci nie uwierzy na słowo.

Się zobaczy, ale dziękuję Ci za dobrą radę i błogosławieństwo.
Bez tego bym na pewno nie ruszyła.

Oczywiście jedna rzecz:
Mówiąc o sprawie obiektywnie, musisz wspomnieć dziurawego teamtalka, w którym masz zapisane wszystkie możliwe hasła w pliku xml.
Administrator nie powinien w ogóle móc widzieć hasła użytkowników. Hasła powinny być zakodowane, a o tym już powie każdy ekspert od bezpieczeństwa, więc tutaj nie doszło tylko do rzekomego złamania eltena, ale była użyta podatność innej aplikacji, którą nie latano nigdy.

Sprawa dotyczy Eltena, układów na nim panujących, sposobu rozwiązywania problemów więc na tym się skupię.

Administrator portalu poszedł po rozum do głowy.
Jutro będzie umieszczona ankieta na temat administratora grupy NVDA.
Niestety mój glos nie będzie się liczył w związku z niesłusznym banem, ale jakoś faktycznie zrobił ukłon w stronę użytkowników.

Ale i tak uważam, że Administrator powinien mnie odbanować, w świetle tego, że nie było żadnego powodu zbanowania mnie to raz, a dwa przestępstwo zostało darowane.

A ja dalej będę mówić, sama bana chciałaś, to go dostałaś. I tyle.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#74 Edited

W sierpniu rzeczywiście miało to swoje uzasadnienie, ale wg mnie ostatni ban był niesłuszny,
Nawet mój komputer się zbuntował.

A no widzisz powstała ankietka - hmmm Twoja pozycja nie jest pewna.
Jeśli większość respondentów się pod tym podpisze tzn., że zadecydowała większość.
-- (zvonimirek222):
Rób z tym, co chcesz. O ile masz czasu i chęci, ale bez konkretnych dowodów materialnych, nikt ci nie uwierzy na słowo.

--

Co to ma być?

-- (magmar):
W sierpniu zezywsiemiałotoswojeuzasaninie, aledostawniebn wuminie wiadomo z coteoni maw rguaminie.

--
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#77 3 likes

To pokazuje jaką administrację tutaj wybraliśmy. Ja sam mogę jedynie przeprosić, bo do tego jakby nie patrzeć rękę przyłożyłem i w nich wierzyłem. Co Gabi zrobiła to jej problem i tylko ona powinna się liczyć z konsekwęcjami. Natomiast włamanie to włamanie, czy to do sklepu, czy na Eltena czy gdziekolwiek indziej. Jieśli jest uzasadnienie i niepodważalne dowody, że ten i ten posłóżył się czyimiś danymi z miejsca conajmniej na rok powinien dostać bana na całego Eltena. To, że administracja nie zrobiła tego pierwszego dnia pokazuje do czego oni się w rzeczywistości nadają. Ale przez ich nieodpowiedzialność i decyzje z dupy na ichnych grupach już mnie niema i nie będzie.
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

#78 1 like

A ty Gumeczka3 zamknij twarz w sprawach, o których nie masz pojęcia. A z twojego postępowania różową landryną można nazwać co najwyżej ciebie.
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

#79 1 like

W tej sytuacji chciałam napisać do Prowadnicyz prośbą o eksport danych, bo nie chcę tu nic trzymać.
Chcę zarchiwizować konto, po uprzednim eksporcie wiadomości.

Administrator portalu celowo nie reaguje na moje wiadomości zarówno pisane na ELtenie jak i telefony, napisał mi w końcu, że nie będzie reagował na nagabywanie, powiedział jednak z wielkim bólem, że ma 30 dni roboczych na rozwiązanie tej sprawy, ale tego nie da załatwić się normalnie, trzeba się przepychać, sprawa musi otrzeć się o UOKIK.
Nie chcę tego w sumie, zależy mi na eksporcie danych, ale co mam zrobić?

-- (misiek):
To pokazuje jaką administrację tutaj wybraliśmy. Ja sam mogę jedynie przeprosić, bo do tego jakby nie patrzeć rękę przyłożyłem i w nich wierzyłem. Co Gabi zrobiła to jej problem i tylko ona powinna się liczyć z konsekwęcjami. Natomiast włamanie to włamanie, czy to do sklepu, czy na Eltena czy gdziekolwiek indziej. Jieśli jest uzasadnienie i niepodważalne dowody, że ten i ten posłóżył się czyimiś danymi z miejsca conajmniej na rok powinien dostać bana na całego Eltena. To, że administracja nie zrobiła tego pierwszego dnia pokazuje do czego oni się w rzeczywistości nadają. Ale przez ich nieodpowiedzialność i decyzje z dupy na ichnych grupach już mnie niema i nie będzie.

--