ciekawe oraz nietypowe, a nawet śmieszne nazwy ulic
Back to Humor, gry i zabawy#41 Paulinux
Tak, synek jest. Co do Krakowa, mamy jeszcze ulicę Ostatnią np
#42 Paulinux
U nas jest izba wytrzeźwień na ulicy Rozrywki :D
#43 misiek
Ciekawe czy jest pierwsza.
--Cytat (Paulinux):
Tak, synek jest. Co do Krakowa, mamy jeszcze ulicę Ostatnią np
--Koniec cytatu
#44 djkrissu
No to we wrocku jest jeszcze ulica Poznańska, długa i ona faktycznie jest długa, jest też ulica Rysia, i cała masa ulic państwowych takich jak np. Szkocka, francuska, niemiecka, Belgijska itp. Są też ulice: Gliniana, Śliczna, Ładna, Piękna, Damrota, Sucha, Żeźnicza, Pańska, Chociebucka, Itd. A w lątku zdrój jest ulica o ładnej nazwie: Aleja marzeń.
#45 daszekmdn
Psiego pola i Krzyków u Was to chyba nic nie pobije :D.
#46 Lowca_Androidow
We Wrocławiu Psie pole przebija ulica Psie Budy lub ul. Buraczana , ale za to Kraków bije wszystkich, jest tutaj ulica Kupa
Była jeszcze ul. Zaflacze, ale zdaje się, że już jązmienili na inną, ale nie wiem najaką.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#47 bratczyk96
W białostockim parku Planty jest alejka oficjalnie nazwaną aleją zakochanych. Po za tym ulicę Rynek Kościuszki z ulicą Legionową jest alejka nazywana jest aleją blusa.
#48 misiek
Ładnie
--Cytat (bratczyk96):
W białostockim parku Planty jest alejka oficjalnie nazwaną aleją zakochanych. Po za tym ulicę Rynek Kościuszki z ulicą Legionową jest alejka nazywana jest aleją blusa.
--Koniec cytatu
#49 Krzysztof
W Wołominie jest tego trochę. Na przykład ul. Błotna, Poprzeczna, Graniczna, Ciasna itd.
#50 Zuzler
ALe co ciekawego w ulicy Poprzecznej i Granicznej?
#51 misiek
Może lepiej nie pytaj.
-- (Zuzler):
ALe co ciekawego w ulicy Poprzecznej i Granicznej?
--
#52 Krzysztof
To jeszcze nie koniec. Przy ulicy Gryczanej w moim mieście znajduje się sala królestwa.
#53 bratczyk96
W województwie podlaskim w miejscowości Grabówka znajduje się ulica Góra Tomka. Może ona i nie jest śmieszna to bardzo fajna i nie typowa nazwa na ulicę.
Pozdrawiam
#54 Zuzler
Ostatnio dowiedziałam się, że w pobliżu Chujowej Górki w Krakowie znajduje się ulica Stoigniewa. Ekhem...
#55 Monte
W Garwolinie jest ulica długa - moja siostra cioteczna chodziła do liceum przy tej ulicy i chyba krutka też jest. W Borowiu, w którym mam gminę jest Warszawska i Garwolińska.
#56 mucha
w suwałkach kasztanowa, jodłowa, modrzewiowa, klonowa, lipowa, świerkowa, sportowa, tam jest wytrzeźwiałka akurat
#57 Paulinux
A u nas wytrzeźwiałka jest na Rozrywki :D
#58 Monte
W Lublinie jest Szmaragdowa.
#59 misiek
I co z tego?
-- (Monte):
W Lublinie jest Szmaragdowa.
--
#60 Monte
A no to, że ciekawą nazwę ma ta ulica.