Forum

Świat według Kiepskich

Kultura i sztuka (forum mieszane]

Poprzednia 8 / 10 Next

kmicic92

#141 ·

Transcription

A ten, czekaj, czekaj, czekaj, ten Armageton, to nie był przypadkiem ten odcinek, co było, coś tam, jakiś antychryst, że miał, coś tam, jakiś Mieczysław Antychryst, jakiś, coś tam, w telewizji, że on zapowiadał coś tam. Dzień dobry, nazywam się Mieczysław Antychryst. Coś tam, szykujcie się, bo coś tam, macie jeszcze coś tam, tylko, nie pamiętam już ile, ileś tam godzin, coś tam, jakąś łódź budowali, czy coś takiego.

lukasz1993258

#142 ·

Transcription

Tak, to był ten odcinek numer 113.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

kmicic92

#143 ·

Transcription

Albo dobre też było jak Rozalia Kiepska, nie pamiętam już tego dokładnie, bo to dawno już było. Ale w każdym razie w tym odcinku chodziło o to, że jakieś klony się z niej zrobiły i że ona się sklonowała. Potem ten listonosz Edzio przyszedł i coś tam, ja jestem Rozalia, nie, to ja i coś tam zaczęli się kłócić, że nie wiedzieli później co z tymi klonami zrobić, coś takiego było.

lukasz1993258

#144 ·

Transcription

Nie, to był odcinek... już nie pamiętam jaki on miał tytuł. Ferdek w każdym razie kupił sobie książkę o klonowaniu. Potem Halinkę zesklonował. I na samym końcu nie wiem dokładnie co było tego przyczyną, że babki były sklonowane. Wiem który to odcinek jest, niestety nie pamiętam jego tytułu. Nie pamiętam jak on się nazywa niestety.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

kmicic92

#145 ·

Transcription

Byś mógł parę podrzucić kiedyś, jakby się udało, tylko nie wiem czy spakować jakoś, czy gdzieś.

lukasz1993258

#146 ·

Transcription

To się jakoś pomyśli, to tam potem w wiadomości jakoś się to już uzgodni, co to wrzuca, nie, czy ja Ci mogę, nie wiem gdzie to w sumie mogę Ci wrzucić tak naprawdę, bo to jest, no to są wszystkie odcinki, wszystkie sezony pobrane, które są do teraz, no, nie wiem dokładnie ile to zajmuje, no, to nie jest plik dźwiękowy, tylko to nie jest w mp3, tylko to jest w mp4, to jest normalny plik wideo.

kmicic92

#147 ·

Transcription

No wiem, no ale to też pamiętam co to jeszcze było, no sporo tego było kiedyś, wieczorem, wieczorem się tych odcinków słuchało, to jakoś tak wieczorami, teraz też to jest, ale to puszczają chyba już tylko te starsze, na razie, muszą to jakoś zapełnić w ramówki.

lukasz1993258

#148 ·

Transcription

To znaczy tak, w dni powszedni od 19.30 lecą kiepscy, że tak powiem, nie według kolejności, tylko tak mieszanie. Nowe odcinki zawsze leciały w środę o 20, tylko teraz leci jakiś inny program Umów się ze mną. Na postaci dwa kiepscy lecą trzy odcinki od 14 chyba do 15, potem od 22.50 do północy lecą dwa odcinki. Bo od 14 do 15 chyba 30 lecą trzy odcinki wtedy, a wieczorem lecą dwa. Na Polsat 1 też jakoś te odcinki lecą, tylko już tam nie pamiętam jak. A na ATM Rozrywce chyba te odcinki lecą gdzieś od... Wiem, że gdzieś po południu jeszcze lecą te odcinki, ale potem o 20 podaję, że drugiej też jakieś odcinki lecą kiepskich na... ATM Rozrywka. Tylko ja nie wiem, czy tam lecą według kolejności, czy tak mieszanie.

kmicic92

#149 ·

Transcription

Albo pamiętasz, jeszcze trzynasty posterunek też był. Coś też takiego.

lukasz1993258

#150 ·

Transcription

Ale to nie jest wątek odnośnie 13 posterunku, tylko świata według kiepskich. Jak coś to załóż wątek o 13 posterunku, to sobie go dyskutujemy.

kmicic92

#151 ·

Transcription

O, przepraszam, kurczę, pomyliłem się, bo już nagrywam się jednocześnie w trzech na… To miałem powiedzieć, jeśli chodzi o Polsat, wątku o Polsacie, to miałem powiedzieć, że o 13 posterunku, a ja to powiedziałem niechcący tutaj. Że mi się pomieszało wszystko, się pomyliłem. Miałem to powiedzieć tam, pod tytułem Polsat w tym. Tutaj niechcący to nagrałem, bo to też Polsat i się kurde pomyliłem. Jak mi się dało, to przenieść to w razie czego. Nie wiem, coś tu przenieść.

biedrona333

#152 ·

Transcription

Kmiecicu, ty się tym naprawdę nie przejmuj, że się pomyliłeś. To się zdarza, naprawdę. Nie masz się czym przejmować.

daszekmdn

#153 ·

Transcription

Z ciekawości ma ktoś może odcinki kiepskich z audiodeskrypcją? Mi się udało nagrać jeden z telewizora i zastanawiam się czy ktoś ma może jakieś nagrane, gdzieś ściągnięte skądś, bo wiem, że tego było więcej.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lukasz1993258

#154 ·

Transcription

Ja niestety nie mam tych odcinków z audiodeskrypcją A też chciałbym mieć Także pozdrawiam

daszekmdn

#155 ·

Transcription

O, Nokia i temat hip-hop, tak odchodząc trochę od tematu. Szkoda, że nie udostępniają odcinków z audiodeskrypcją tak jak normalne. Bo normalne udostępniają na infli. Mogliby. Ale mało komu się doda.

kmicic92

#156 ·

Transcription

No ciekawe jak to brzmi, kurczę, bo nie słyszałem jeszcze tego.

daszekmdn

#157 ·

Transcription

Gdyby na forum głosowym była możliwość wysyłania linków, to by wszyscy dostali tu link.

Celtic1002

#158 ·

Transcription

Zawsze można, zawsze można podektować. Policja chce i niech ktoś spisuje. Ale to by było dobre.

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

marekorganista

#159 ·

Transcription

... Hee, kurde, hehehe, hehehe! Są dziuty z krypcją! Kurde! Można ferdka złapać, hehehe, kurde! Hehehe! Gitara! ... ... ... ... ... ... ... ... ...

Marek organista

kmicic92

#160 ·

Transcription

No hay guitarra.

Poprzednia 8 / 10 Next