Forum

Licytacja charytatywna na rzecz Fundacji Prowadnica - podejście drugie

Archiwum Eltena

Previous 8 / 20 Next

pajper

#141 ·

1 likes
Co do Wiedźmina, zobaczę, co da się zrobić.
Jeśli chodzi o etui, nie lubię bazować na projektach, bo trudno je obrabiać. Wolę robić własne. Tylko że nie mam Apple Watcha. :(
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

pajper

#142 ·

1 likes
@Zuzler
Ale akurat guma jest lepsza od plastiku pod kątem ochrony telefonu.
#StandWithUkraine

Zuzler

#143 ·

2 likes
Może, ale wnioskuję, że to, to są takie zwykłe durne plecki, a mi trzeba czegoś, co ochroni sprzęt przed skutkami mojej szorstkiej miłości.

Paulinux

#144 ·

1 likes
Pla z domieszką mosiądzu xDD
Happy hacking

pajper

#145 ·

2 likes
Zależy, co chcesz z nim robić. Ale zwykle plastik jest gorszy pod tym względem, bo guma amortyzuje, plastik wcale.
Dotyczy to spadającego telefonu na ziemię.
#StandWithUkraine

Zuzler

#146 ·

1 likes
Chcę go używać tak, jakby był ze stali. Aktualnie mam takie, niestety już podobno nie sprzedawane cudo, które w środku ma gumę, a na zewnątrz plastik. Wygląda nieforemnie, ale za to jakie solidne!

pajper

#147 ·

Edited 1 likes
Aaa, wiem, o czym mówisz. No ale takiego modelu to ja nie przygotowałem.
W ogóle łączenie różnych materiałów na drukarce 3d to droga przez mękę. Da się, ale jest to trudne.
Nie dotyczy to różnych kolorów tego samego materiału.
#StandWithUkraine

pates

#148 ·

@Dawid a zrobienie etui z klapką z jednego kawałka gumy, ciężka sprawa? Powiedzmy zapinane jakośkolwiek, na wsówkę, taki pasek z gumy nawet. Albo jakoś inaczej to wymyślić.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Zuzler

#149 ·

A nieee no, moje jest dwuczęściowe np.

daszekmdn

#150 ·

2 likes
Ja chce kootaa. :D Takiego czterołapnego koooootaaa! Nie ma to żadnego związku z Wiedźminem, ale...
BTW jak to jest z płaceniem za licytacje? Gdzie to i co w tytuł wpisywać bo nie pamiętam?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

misiek

#151 ·

A widziałeś kiedyś ośmiołapnego :D Paulinux no był lwem, ale dalej kotem.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

MarOlk

#152 ·

Figurka kota sr... na pustyni :P

Postukujacy

#153 ·

Edited 1 likes
Z wiedźmińskich rzeczy no to ten, miecz najfajniej abyście druknęli jakiś srebrny. Czy mógłby to być miecz-otwieracz? :P otwierać piwo takim mieczem. Albo ten, był sobie tam sihill, też fajny i ładny miecz, krasnoludzka robota.
A może lamia prosto od siepaczy Pajpera, znaczy Happelle? :P Może gdzieś jest model wieży Jaskółki? Może postać wiedzącego? Jaskier i/lub jego lutnia? Emhyr, w zbroi albo w kształcie jeżyka? Może jakiś skelligańśkidrakkar?
Może jakieś biżuterie z motywem salamandry? Typowo wiedźmiński potwór, niezbyt groźny, ale budzący strach to np. bazyliszek.
Balia z dwiema Zerrikankami, smokiem i Geralthem to też byłoby COŚ. No dobra, wystarczą same Zerrikanki. :D

---
A może pierścień z władcy pierścieni? Różdżka Gandalfa alboż hobbicka fajka czy gollumowy pierścień. To pewno powielanie tego co na rynku jest, ale takie mam różne pomysły.
INFP

balteam

#154 ·

Coś pusto w licytacjach
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

papierek

#155 ·

zuzler, nie wiem, jak traktujesz swuj telefon, ale mi gumowe plecki sprawdzały się dużo lepiej, niż te wielowarstwowe, zamykane niby pancerne osłony z czegokolwiek.
po co mi sygnatura?

pates

#156 ·

Dawid, to na ile ciężkie by było zrobienie takiego etui na iphone se 2, z klapeczką? Bo moje się już rozlatuje.

daszekmdn

#157 ·

5 likes
W ubiegłym roku:
Tajemnicza dyskietka.
Obecnie:
Tajemnicza płyta CD.
Co w takim razie za rok?
Tajemniczy Pendrive?
A za dwa lata pewnie Tajemniczy dysk :D.
Aaa, jak byście chcieli kiedyś wystawić jakąś tajemniczą kasetę magnetofonową, to informuję od razu, że chętnie podejmę się przegrania dostarczonego materiału :D.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

pates

#158 ·

Zapomniałeś o płycie DVD.

pajper

#159 ·

2 likes
Myślałem o karcie Compact Flash, ale prawdopodobnie prawie nikt nie mógłby jej odczytać...
#StandWithUkraine

MarOlk

#160 ·

5 likes
tajemnicza wirtualna chmura :P
Previous 8 / 20 Next