Skoro twój pracodawca działa tak prężnie, nie bierze na twoje wynagrodzenie dofinansowania z PEFRON i tak dalej to może wynagrodzenie ci podniesie i nie będziesz zarabiał najniższej krajowej. Kto wie.
-- (mustafa):
Nie ma co się cieszyć.
Tym bardziej, że planowane są dwie podwyżki. Ja nie zarabiam najniższej i dlaczego mam zaraz zarabiać najniższą, albo prawie i zniżyć się poziomem zarobków, do tych, co zarabiają najniższą. Takie rzeczy nie powinny być regulowane przez państwo.
--
Marne prowo milordzie.
-- (grzegorzm):
Skoro twój pracodawca działa tak prężnie, nie bierze na twoje wynagrodzenie dofinansowania z PEFRON i tak dalej to może wynagrodzenie ci podniesie i nie będziesz zarabiał najniższej krajowej. Kto wie.
-- (mustafa):
Nie ma co się cieszyć.
Tym bardziej, że planowane są dwie podwyżki. Ja nie zarabiam najniższej i dlaczego mam zaraz zarabiać najniższą, albo prawie i zniżyć się poziomem zarobków, do tych, co zarabiają najniższą. Takie rzeczy nie powinny być regulowane przez państwo.
--
--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.