Ja też nie widzę wpisów nie na temat. -- (pajper): Odpowiem, jak wtedy. Naiwnością jest myślenie, że realizacja globalnych wyzwań wygeneruje mniej spamu, niż pisanki w wątkach. A, przepraszam, ja nadmiernego spamu też nie widzę. Naprawdę, czasem... Ale nie ma tragedii i setki wpisów o temacie "Masło".
Strefa Kobiet zyskała na aktywności. Ja jestem zadowolona jako admin. Mam może płonną nadzieję, że aktywność zostanie dalej. Zauważyłam, że krzykaczami są dwie osoby. Reszta, ludzie za, nie wypowie się, bo ma lepsze rzeczy do roboty, niż zamęt robić. I dobrze, niech się bawią w spokoju. To, że w świat pójdzie fama, jaka pójdzie, to i tak będzie problem RS, więc w sumie nikt na tym nie straci, prawda? :p
I tam jest ciekawie i merytorycznie, jestem za tym pomysłem. Móówię o pisankach.
-- (Julitka): Strefa Kobiet zyskała na aktywności. Ja jestem zadowolona jako admin. Mam może płonną nadzieję, że aktywność zostanie dalej. Zauważyłam, że krzykaczami są dwie osoby. Reszta, ludzie za, nie wypowie się, bo ma lepsze rzeczy do roboty, niż zamęt robić. I dobrze, niech się bawią w spokoju. To, że w świat pójdzie fama, jaka pójdzie, to i tak będzie problem RS, więc w sumie nikt na tym nie straci, prawda? :p
Poprawione, szkoda, że nikt nie zauważył za pierwszym razem. -- (magmar): Premiowany wątek kim jestem jest przeterminowany, realia dotyczą roku 2019. Sugeruję to zmienić by nie generować spamu