Witam. Pobrałem sobie native access, i dla sprawdzenia wszystkie instrumenty/fx'y, któe były dostępne w tej początkowej wersji do przetestowania. Większości sampli, czy też instrumentów w ogóle nie mogę załadować po wyborze z tej przeglądarki wszystkich brzmień. Po wybraniu jakiegokolwiek, wyskakuje mi, że plugin could be not found czy coś takiego i że powinienem przeskanować wszystkie wtyczki ponownie. Robiłem tak kilka razy i nic. Może jakieś pomysły, jak to naprawić? Niestety akurat ciekawe brzmienia tam są, bo akurat pod typ muzyki, jaką się zajmuje. Pozdrawiam
Po uruchomieniu reapera otwieram preferencje, potem znajduje VST, tabem idę do "Re-scan... przycisk Displays a menu with options to re-scan plug-ins, and view a list of plug-ins that failed to scan." i daję shift enter. Potem próbowałem i jedną i drógą opcję czyli kolejno: 1. "Re-scan VST paths (skip new/modified plug-ins) r" 2. "Re-scan VST paths for new/modified plug-ins r" Próbowałem i tego i tego, ale nie za bardzo chce to działać
Jest tera może jakaś inna opcyja na przeskanowanie tego cholerstwa? Na początku myślałem, że to cuś u mnie źle poustawiane, ale z oneshotami i loopami działa, i przypomniałem sobie, że przecież trza było przeskanować od nowa