Ja próbowałem wcisnąć f7 i wpisałem polecenie pojawiło się tylko coś takiego. # i nic nie mogłemzrobić. mam tylko wkółko wykonaj.
Edited
3 likes
U mnie też. W sumie piano kiedyś po wprowadzeniu polecenia działało, teraz się rypsło, a szkoda. Sam znałem ten feature daaawno przed 1 kwietnia.
1 likes
To Ty nieuważnie czytasz forum. Jakbyś czytała, to dawno byś już wiedziała. :)
-- (Zuzler):
I nie mówiliście!!! O ilu rzeczach jeszcze nie mówicie, co?!
--
-- (Zuzler):
I nie mówiliście!!! O ilu rzeczach jeszcze nie mówicie, co?!
--
Edited
2 likes
Ta, wszyscy wszystko znali a potem bawili się jak dzieci, czyli tak właśnie wszyscy wszystko znali. Ale potem powiedzą, że nie chcieli psuć zabawy innym. Jakie to wszystko...
A Tobie o co chodzi?
-- (zywek):
Ta, wszyscy wszystko znali a potem bawili się jak dzieci, czyli tak właśnie wszyscy wszystko znali. Ale potem powiedzą, że nie chcieli psuć zabawy innym. Jakie to wszystko...
--
-- (zywek):
--
2 likes
No właśnie przejrzałam i zasmuconam. Myślałam, że znajdę coś fajnego, a tu duda.
2 likes
@julitka a no to, że tak wszyscy wszystko znają, tylko jak ich zapytać, to albo nie powiedza nikomu, bo sprawdzaj sobie sam, albo kłamią.
Albo nie wszyscy wszystko wiedzą, ale akurat ja i Julitka jak by możemy, bo siedzimy trochęw eltenie :D
Edited
2 likes
To, że siedzicie trochę w eltenie jeszcze wcale nie świadczy, ze wiecie, która "Scena" co odpala. :P
Dobrze, w takim razie co i jakie parametry przyjmuje, żeby wyświetlić ostatnio aktualizowane blogi?
Jeeezu, skąd Ci się takie, że tak powiem, refleksje biorą?
Pokazałam jej, gdzie to było napisane i sama się za głowę złapała, że nie zauważyła. Także poluzuj pasek, co? :)
-- (zywek):
@julitka a no to, że tak wszyscy wszystko znają, tylko jak ich zapytać, to albo nie powiedza nikomu, bo sprawdzaj sobie sam, albo kłamią.
--
Pokazałam jej, gdzie to było napisane i sama się za głowę złapała, że nie zauważyła. Także poluzuj pasek, co? :)
-- (zywek):
--
Troszkę z czapy te refleksje z resztą, bo ja nie pisałam, że wiem wszystko, tylko że wiem to i to w dodatku dlatego, że to było napisane na forum. W pierwszym wpisie wątku to sugerującego.
Serio coś, co się nazywa easteregg, trzeba każdemu mówić bezpośrednio przy starcie Eltena?
Bo jeżeli tak, to chyba inaczej rozumiemy to pojęcie.
Serio coś, co się nazywa easteregg, trzeba każdemu mówić bezpośrednio przy starcie Eltena?
Bo jeżeli tak, to chyba inaczej rozumiemy to pojęcie.