To Ty nieuważnie czytasz forum. Jakbyś czytała, to dawno byś już wiedziała. :) -- (Zuzler): I nie mówiliście!!! O ilu rzeczach jeszcze nie mówicie, co?!
Ta, wszyscy wszystko znali a potem bawili się jak dzieci, czyli tak właśnie wszyscy wszystko znali. Ale potem powiedzą, że nie chcieli psuć zabawy innym. Jakie to wszystko...
A Tobie o co chodzi? -- (zywek): Ta, wszyscy wszystko znali a potem bawili się jak dzieci, czyli tak właśnie wszyscy wszystko znali. Ale potem powiedzą, że nie chcieli psuć zabawy innym. Jakie to wszystko...
Jeeezu, skąd Ci się takie, że tak powiem, refleksje biorą? Pokazałam jej, gdzie to było napisane i sama się za głowę złapała, że nie zauważyła. Także poluzuj pasek, co? :) -- (zywek): @julitka a no to, że tak wszyscy wszystko znają, tylko jak ich zapytać, to albo nie powiedza nikomu, bo sprawdzaj sobie sam, albo kłamią.
Troszkę z czapy te refleksje z resztą, bo ja nie pisałam, że wiem wszystko, tylko że wiem to i to w dodatku dlatego, że to było napisane na forum. W pierwszym wpisie wątku to sugerującego. Serio coś, co się nazywa easteregg, trzeba każdemu mówić bezpośrednio przy starcie Eltena? Bo jeżeli tak, to chyba inaczej rozumiemy to pojęcie.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
This site uses cookies to enhance your experience.