Forum

Primaaprilosowa zabawa

Archiwum Eltena

Previous 3 / 4 Next

lalar123

#41 ·

Ja próbowałem wcisnąć f7 i wpisałem polecenie pojawiło się tylko coś takiego. # i nic nie mogłemzrobić. mam tylko wkółko wykonaj.
Cholerne wstrętne sample w suno!

Paulinux

#42 ·

1 likes
@Pawlink, preview na moim blogu
Happy hacking

daszekmdn

#43 ·

Edited 3 likes
U mnie też. W sumie piano kiedyś po wprowadzeniu polecenia działało, teraz się rypsło, a szkoda. Sam znałem ten feature daaawno przed 1 kwietnia.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Paulinux

#44 ·

Też znałam
Happy hacking

Zuzler

#45 ·

3 likes
I nie mówiliście!!! O ilu rzeczach jeszcze nie mówicie, co?!

balteam

#46 ·

2 likes
Nie powiemy ci.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Julitka

#47 ·

1 likes
To Ty nieuważnie czytasz forum. Jakbyś czytała, to dawno byś już wiedziała. :)
-- (Zuzler):
I nie mówiliście!!! O ilu rzeczach jeszcze nie mówicie, co?!

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

zywek

#48 ·

Edited 2 likes
Ta, wszyscy wszystko znali a potem bawili się jak dzieci, czyli tak właśnie wszyscy wszystko znali. Ale potem powiedzą, że nie chcieli psuć zabawy innym. Jakie to wszystko...

Zuzler

#49 ·

Edited 1 likes
Kobieto, ale to forum to takie jakby duże jest, :) gdzie mam szukać? ;(

Julitka

#50 ·

A Tobie o co chodzi?
-- (zywek):
Ta, wszyscy wszystko znali a potem bawili się jak dzieci, czyli tak właśnie wszyscy wszystko znali. Ale potem powiedzą, że nie chcieli psuć zabawy innym. Jakie to wszystko...

--

lwica

#51 ·

@Zuzler jest wątek o tym, ale tam nie ma nic działającego poza ctrl q w polu wyjście.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Zuzler

#52 ·

2 likes
No właśnie przejrzałam i zasmuconam. Myślałam, że znajdę coś fajnego, a tu duda.

zywek

#53 ·

2 likes
@julitka a no to, że tak wszyscy wszystko znają, tylko jak ich zapytać, to albo nie powiedza nikomu, bo sprawdzaj sobie sam, albo kłamią.

balteam

#54 ·

Albo nie wszyscy wszystko wiedzą, ale akurat ja i Julitka jak by możemy, bo siedzimy trochęw eltenie :D
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

zywek

#55 ·

Edited 2 likes
To, że siedzicie trochę w eltenie jeszcze wcale nie świadczy, ze wiecie, która "Scena" co odpala. :P

balteam

#56 ·

No, ale nie powinno cię to tak dziwić i w nerwy wpędzać, że akurat coś tam wiemy :D

zywek

#57 ·

Dobrze, w takim razie co i jakie parametry przyjmuje, żeby wyświetlić ostatnio aktualizowane blogi?

balteam

#58 ·

xyzźż w konsoli wpisujesz, potem alt f4 :P

Julitka

#59 ·

Jeeezu, skąd Ci się takie, że tak powiem, refleksje biorą?
Pokazałam jej, gdzie to było napisane i sama się za głowę złapała, że nie zauważyła. Także poluzuj pasek, co? :)
-- (zywek):
@julitka a no to, że tak wszyscy wszystko znają, tylko jak ich zapytać, to albo nie powiedza nikomu, bo sprawdzaj sobie sam, albo kłamią.

--

Julitka

#60 ·

Troszkę z czapy te refleksje z resztą, bo ja nie pisałam, że wiem wszystko, tylko że wiem to i to w dodatku dlatego, że to było napisane na forum. W pierwszym wpisie wątku to sugerującego.
Serio coś, co się nazywa easteregg, trzeba każdemu mówić bezpośrednio przy starcie Eltena?
Bo jeżeli tak, to chyba inaczej rozumiemy to pojęcie.
Previous 3 / 4 Next