Humor, gry i zabawy

Tematyczny alfabet

Started by Paulinux 403 posts last post 2 years ago Page 10 of 21

na i może irygator? Naciągane chyba troszkę, ale nie mam pomysłu.
Happy hacking

A "H" i "r"?

Robot kuchenny
Happy hacking

hafciarka
Happy hacking

Yy... CO to to jest?

#187 2 likes

Jak haftujesz na imprezie, to sprząta po tobie :P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

No to chyba Misiek jednak wygrywa.

Zastanawiam się też, czy dałoby się zrobić taką jakąś zasadę, żebyśmy się nie blokowali na danej literze. Myślę o takim czymś, że jeśli zblokujemy się na jakiejś literze, to możemy zamiast danego U albo H dać słowo na wcześniej pominiętego diakrytyka i lecieć dalej z alfabetem. Ma to sens?
Happy hacking

Ma, ale jeśli zamiast na "e" trzeba będzie wymyślić na "ć", to jakby średni interes raczej.

niby tak, ale zawsze to dwie możliwości a nie jedna.
Happy hacking

Czyli w sumie jednak nie ma.
Może wtedy w ramach karniaka trzeba wymyślić dodatkowo 2 słowa na poprzednią lub następną literę, które będą się liczyć jako jedno?

O, to jest pomysł. Dobra, to idę edytować pierwszy wpis.
Happy hacking

Żarówka.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#196 1 like

No ale jak nie masz pomysłu, to nie wyjadaj prostych literek. To tak, jakbyś wyjadł z ciasta wszystkie rodzynki, a wszystkim zostawił całą resztę. Jak Daszek wygrał, jak podał tylko jedno słowo? Wygrywa ten, kto poda najwięcej.
Happy hacking

#198 Edited

A po co więcej? Wystarczy jeden. Chodzi o to, że wygrywa ta osoba, która w alfabecie wymieniła więcej słów zaczynających się na kolejne litery, a najwięcej sumarycznie masz Ty w tej rundzie
Happy hacking

Dejcie jakies nowe dziedziny a nie się wykłucajo
INFP

TO ja dam - tytuły piosenek :D
INFP