Humor, gry i zabawy

Śmieszne przypadki screenreaderów.

Started by daszekmdn 288 posts last post 1 month ago Page 5 of 15

#81 1 like

Toż to zwykłe doodle :)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#82 3 likes Edited

Jestem na stronie allegro.
Przytrzymuję strzałkę w dół aby szybciej się poruszać i co słyszę?
Oszukaj punkt orientacyjny. No fajnie, że taki serwis namawia mnie do oszustwa...

#83 5 likes

Czy ktośz Was wie co to jest pieprzycisk? xD Spieprzony przycisk czy jak?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Albo przycisk tarta po angielsku
Happy hacking

#86 1 like

TyfloRegulacje Formuły 1

#87 1 like

Pieprzycisk! Dalej, rozwalajcie system! Świetnie!
Władca słońca

Czy ktoś z was wie, co to jest acksal?
Władca słońca

Pieprzycisk? Jak to to wygląda? Gdzie to coś na ekranie? Nie klikaj lepiej w to. Zdaje mi się, że fajnie pliki potnie, albo wszystkie ikony na pulpicie będziesz miał jak ziarno pieprzu mielonego.

#90 3 likes

Czytałam książkę. No i pojawił się nowy wątek na śledzonym forum. Oto wynik.

Jakiś kierowca otworzył mi drzwiczki, wciągnął do środka i surowo pouczył, że na środku jezdni
nie wolno robić takich rzeczy.
— Jakich rzeczy nie wolno robić na środku jezdni? — nie zrozumiałam.
"Jak rozsądnie wycenić tyflo sprzęt".

Robiłem coś na eltenie aż nagle słyszę
"Co o forum"
Że coo?

#92 1 like

W lutym 2003 r THQ ogłosiło, iż wyda nową produkcję studia o roboczym tytule Sphinx, określając ją lutym 2003 r THQogłosiło, iż wyda nową produkcję studia o roboczym tytule Sphinx, określając ją Raspberry pi 400, problem dziwny

#93 6 likes

A może być podobna historia, ale na żywo? Jedna koleżanka w internacie opowiadała nam, jak to pewnej siostrze zakonnej upadła laska kwitując to słowami: "I ta laska zrobiła tak". Chciała udać jakoś ten dźwięk, lecz w tym samym momenci, nic o sobie wzajem nie wiedząc, inna koleżanka przewróciła szereg drewnanych zabawek w bawialni. Huk był od tego niesamowity i nikt już nie miał wątpliwości co do tego, jak zrobiła laska siostry Szczęsnej.
Miarą miłości jest miłość bez miary

#94 5 likes Edited

Lubicie, jak Fb na Iphonie przerzuca kursor z czytanego posta zaraz po tym, jak się załaduje na samą górę? Ja nie, ale gdyby nie to, nie dowiedziałabym się właśnie, że:
"Roberto Lombino podróżował do: Facebook - nagłówek".

#95 2 likes

Wow, ale szpaner :D Ciekawe, czy po prostu zanuży się w Metaverse, czy faktycznie pojedzie do tego tam Menlo Parku
Happy hacking

#96 1 like

Może chciał zobaczyć te baniaki informacyjne na żywo. No bo muszo gdzieś tam być.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#97 5 likes

A wy to nie wiecie, jakie ja fajne rzeczy drukuję na drukarce 3D!

State: Printing from SD
Resend ratio: 0 / 14.6K (0%)
File: Księga pochwał
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#98 1 like

Mogę tą księgę zamówić? Ile to stron i papier, czy coś innego?

#99 2 likes

O, będziemy mieli wyryte na plastikowych tabliczkach 10 postów księgi pochwał.
Happy hacking

Czarne lytery, czy płyn ludwik w postaci stałej/kropkowanej?