Fora zorganizowane są w grupy o charakterze ogólnym, jak i bardziej szczegółowym. Są więc grupy ogólne, np. integracyjne czy Agata.D: pisanie zgodnie z polską typografią.
Miałem otwartą jedną rzecz, której nazwa okna to Buda dla psa. W Chrome wyskoczyło mi powiadomienie i przypadkowo ruszyłem kursorem. Powiadomienie swoją drogą ze strony Inpostu, bo zezwoliłem myśląc, że dostanę info o przesyłkach, które do mnie przychodzą, a oni tylko wciskają reklamy xD: Łap okazję! Buda dla psa!
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Nowy projekt: TalkBack-foss! W latach 1996 - 2003 na wybranych rynkach motoryzacyjnych auto dostępne było także z benzynowym silnikiem o pojemności 2.3 l i mocy 143 KM.
To akurat nie przypadek screenreadera, ale tak jest autentycznie na stronie. Tekst zlewający się z reklamą? Oszuści nie próżnują i wykorzystują czas wzmożonych dostaw przesyłek. Rodacy są nękani coraz większą liczbą fałszywych SMS-ów z informacją o paczkach. Są to oszustwa, które mają na celu wykradzenie danych lub pieniędzy ofiar. Te typu wiadomości łączy jedno. REKLAMA