Forum

Powikłania po szczepieniach przeciw Covid19

Wątki archiwalne

Previous 8 / 8

Kat

#141 ·

Ale ale, dawki DTP - ksztusiec, tężec i płonica są niezmienne i to już od pewnego czasu, natomiast BCG - gruźlicę podaje się tylko po urodzeniu - bodajże przed wypisem ze szpitala. Wiem, że za mojej kadencji szczepiennej BCG podawało się 3 lub 4-krotnie, ale od tego odeszli, więc nawet jeśli zmiany są to nie są aż tak częste i wprowadzane po omacku. Ach i jeszcze dawkę MMR przesunęli z 10 roku życia na 5 lat i to byłoby na tyle, jeśli chodzi o zmiany w dawkach przypominających.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

zywek

#142 ·

Jest w fazie testów. Tutaj jest napisane, chociaż pewn posądzą mnie o to, że propaguje bzdury, że osoba zaszczepiona w Polsce jest od 14 dnia po zażyciu którejś tam dawki szczepionki. Więc jeśli umrzesz po szczepioce, to nie umierasz jako zaszczepiony . https://dziennikzarazy.pl/7-12-statystyka-w-sluzbie-pandemicznosci-pandemii/
Polecam sobie także komentarze przeczytać, jest tam również mowa o tym, że boją się podawać statystyki poronień po zepionkach...

grzegorzm

#143 ·

Pytanie, czy ten pan przypuszcza,że tak jest jeżeli chodzi o zaszczepionego czy można to w innych źrudłach sprawdźić.

zywek

#144 ·

Spytaj w komentarzu.

zywek

#145 ·

Tam wykres jakiś jest.

MarOlk

#146 ·

Trzecia dawka poszła, a nawet ręka nie boli...

misiek

#147 ·

Niedługo to już będzie taki standard: każdego poranka zastrzyk do śniadanka.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Previous 8 / 8