Wątki archiwalne

pogoda

Started by lukasz1993258 442 posts last post 5 years ago Closed Page 11 of 23

Transcription

No dobra, a tutaj w Tarnowie aktualnie już powiem i jaka jest pogoda Tylko nie będzie słychać, bo mam na słuchawce bluetooth Ale zaraz wam powiem Poczekajcie chwilę No tutaj w Tarnowie akurat jest 6 stopni A minimalna będzie minus 4 Także tak to wygląda na dzień dzisiejszy w Tarnowie Także pozdrawiam

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

A w Bielsku mamy piękną pogodę. 11 stopni, słoneczko świeci. Może jutro po 3 w niedzielę ma być jakoś tam nie za ciekawie. Zresztą możemy zaraz Google'a zapytać, co nam Pan Google powie. OK Google, jaka pogoda będzie jutro w Bielsko-Białej? W Bielsko-Białej będzie 11 stopni i wystąpi częściowe zachorzenie. No to 11, OK Google. Jaka pogoda będzie w sobotę w Bielsko-Białej? W sobotę w Bielsku będzie 10 stopni i wystąpi częściowe zachorowanie. No, w sobotę 10, OK Google. OK Google. Jaka będzie pogoda w niedzielę w Bielsko-Białej? W niedzielę w Bielsku będzie 13 stopni i słoneczno. 13, no to widzę, że... OK Google. Jaka pogoda będzie w poniedziałek w Bielsku-Białej? W niedzielę w Bielsku będzie 17 stopni i wystąpi częściowe zachorowanie. Nie, no to widzę, że jednak 11, 10. Więc ta pogoda już powoli się zaczyna robić wiosenna.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Transcription

Tutaj w Tarnowie też jest piękna pogoda. Dzisiaj ma być nawet do 10 stopni. I byłem przed chwilą na dworze i faktycznie pogoda aż się prosi, aby pójść sobie na spacer, ale niestety z racji tego, w jakich teraz żyjemy czasach, no to niestety, ale musimy się chcąc, nie chcąc powstrzymywać od wychodzenia na dwór. Chyba, że naprawdę w nagłych przypadkach. Dzięki.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#204 1 like

Transcription

I dzisiaj tuto v Trnave má padať dešť. Trnava jest moje miasto a jest to 50 kilometrów od Bratislavy.

Lenka

Transcription

A nie, to tutaj na przykład wczoraj była bardzo ładna pogoda, jak mam być szczery. Dzisiaj ma być, nawet zaraz zobaczymy ile stopni. Chwileczkę. Dzisiaj ma być stopni... Chwileczkę, bo tutaj muszę... Dzisiaj mamy właśnie niedzielę, bo... Dzisiaj ma być maksymalnie 15 stopni. No także, chyba podobna pogoda... Pogoda do tej, co była wczoraj. Także, tak to wygląda. Nie wiem, czy gdzieś dobrze wyczytałem, czy nie, ale chyba w przyszłym tygodniu ma być nawet dwadzieścia parę stopni. Nawet chyba w przyszły poniedziałek ma być 27 stopni. Także, no zobaczymy, co to z tego będzie. Ale szczerze powiedziawszy, bardzo fajnie. Fajnie by było, gdyby taka pogoda była. Chociaż teraz ma być parę dni takich przymrozków w nocy. Więc, no cóż... Zobaczymy, jak to będzie dalej. Pewnie znając mnie, tak jak i wczoraj, tak i dzisiaj pewnie sobie na balkon wyjdę znowu. No bo wczoraj na przykład wyszedłem sobie na balkon i... Szczerze wam powiem, bardzo fajnie było. Słoneczko sobie grzało, także elegancko.

Transcription

No u nas też jest teraz jakieś 13, 14 stopni, no w porównaniu do wczoraj, no to dzisiaj jest o wiele zimniej, gdyż wczoraj to bez kurteczki sobie do sklepiku poleciałem, a dzisiaj jednak bez kurteczki do sklepiku, no to trochę zimno, albo w jakiejś cienkiej bluzie, ale bez kurteczki nie, nie ma takiego słońca jak wczoraj, ale ta pogoda robi się coraz lepsza.

Transcription

Przed chwilą byłem na balkonie I niestety muszę potwierdzić, że Dzisiaj jest o wiele chłodniej Niż było wczoraj Bo wczoraj było Naprawdę bardzo fajnie Tak już dzisiaj niestety No jakby nie patrzeć Jest trochę Zdeczka chłodniej No ale fakt faktem Niezaprzeczalnym jest, że pogoda Robi się coraz Lepsza I zobaczymy czy w przyszły poniedziałek Będzie to obracane 27 stopni

Transcription

A oto pogoda w województwie lubelskim. Pięknie się rozpadało. Znowu chmury przyszły. Znowu chmury przyszły.

Transcription

Gdyż wolałbym, żeby wróciło słońce i susza. Krolnicy się upomnieli w mediach, że nie ma deszczu i o, przyniosło. To niech spada.

Transcription

To tutaj w Tarnowie jest to samo. Dzisiaj rano też w granicach 11 było ciepło. Potem był z powrotem, nie wiem, przed 12 była burza, która trwała chyba od 15 do 20 minut, jak dobrze pamiętam. Potem zaczęło nagle padać, słońce i teraz nie wiem jaka jest pogoda, ale chyba pada. I tak dzisiaj właśnie to tutaj wygląda, że raz jest słońce, raz pada. Ale coś tam rano było. Nie było. Przebłyski. A, no, przebłyski. No, ale w każdym bądź razie, w każdym bądź razie, no, pogoda dzisiaj jest taka w kratkę. Za to wczoraj było tak, że... Przepraszam, się wystoszyłem z mirandy. Wczoraj rano było tak, że było zimno, nawet bardzo zimno. Znaczy był taki wiaterek. Po południu takie piękne słońko przygrzało. No, tyle.

Transcription

I teraz tutaj w Tarnowie jest znowu sytuacja, w której pada deszcz, także tutaj też jest taka pogoda, o, dzisiaj w klatkę, także tak to tutaj wygląda.

Transcription

Do Markusa każdy wolałby, żeby wróciło słońce, ale jest zagrożenie, że zabraknie wody w Kranach, jeżeli będzie tak dalej nie padało, no gdyż zimy w ogóle nie było, można powiedzieć, że zimę coś tam w górach było, jeśli chodzi o zimę, a tak to zimy nie było. Czy tam w Warszawie, czy w Krakowie w ogóle w tym roku nie spadł ani płatek śniegu, deszczu, co mało, więc rzeczywiście jest duże zagrożenie, że może być problem z suszą i że no może być, że nie będzie wody w Kranach. Tak niby grożą, może aż tak nie będzie, ale jest jakby duże zagrożenie w Krakowie. Może jak nie w tym roku, to za rok. Za rok, dwa, trzy, może na pewno jak tak będzie dalej, to rzeczywiście ta woda nie będzie miała skąd się gromadzić, bo tu niestety nie pada, pokazywało burzę z gradem, czekałem na burzę, uwielbiam burzę i żeby ją jeszcze nagrać, ale niestety się nie udało. No dzisiaj też jest ciepło, 17 stopni i pokazuje, że mam taką aplikację Androida, ale na deszczu, pokazuje, że deszcz jest jakieś 12 km od nas. Czy to prawda, czy to nie, będziemy dalej patrzeć, monitorować. No i oby, jednak coś się popadało.

Transcription

Eee to tutaj Dzisiaj tylko trochę popadało Ale takiej burzy Zaawansowanej to wniósł się, żebym nie było Teraz jest lekki wiaterek, także Cóż, zobaczymy co będzie dalej Także tak się sprawa Na dzień dzisiejszy tutaj przedstawia

Transcription

Pogoda Stłuknij dwukrotnie, aby otworzyć Pogoda Ułęż, głównie chmury, 16 stopni Ułęż, głównie chmury, 16 stopni Sobota, deszcz, maksymalna, 17, minimalna, 6 Prognozy godzinowe Teraz, głównie chmury, 16 stopni 14 Deszcz, 16 stopni, 90% szansy na deszcz 15 Przelot na upady, 16 stopni, 55% szansy na deszcz 16 Częściowe zachmurzenie, 16 stopni 17 Częściowe zachmurzenie, 16 stopni 18 Bez chmur, 16 stopni 19 Bez chmur, 15 stopni 19,57 Zach, SU 20 Bez chmur, 13 stopni 21 Bez chmur, 11 stopni 22 Głównie bez chmur, 10 stopni 23 Głównie bez chmur, 9 stopni Dzięki za uwagę!

Transcription

Dzień dobry. Częściowe zachmurzenie, 14 stopni. 15. Częściowe zachmurzenie, 15 stopni. 16. Częściowe zachmurzenie, 16 stopni. 17. Częściowe zachmurzenie, 16 stopni. 18. Przelotne opady, 17 stopni. 44% szansy na deszcz. 19. Przelotne opady, 14 stopni. 37% szansy na deszcz. 1956. Zalch, S.E.U. 20. Częściowe zachmurzenie, 13 stopni. 21. Częściowe zachmurzenie, 12 stopni. 22. Główne chmury, 11 stopni. 23. Częściowe zachmurzenie, 12 stopni. 23. Częściowe zachmurzenie, 12 stopni. 24. Główne chmury, 10 stopni. 00. Główne chmury, 9 stopni. 01. Główne bez chmur, 8 stopni. 02. Główne bez chmur, 8 stopni. 03. Główne bez chmur, 7 stopni. 04. Główne bez chmur, 6 stopni. 05. Główne bez chmur, 6 stopni. 05. Główne bez chmur, 6 stopni. 08. W.S.C.H. S.E.U. 06. Częściowe zachmurzenie, 6 stopni. 07. Główne chmury, 8 stopni. 08. Główne chmury, 9 stopni. 09. Główne bez chmur, 11 stopni. 10. Główne bez chmur, 12 stopni. 11. Główne bez chmur, 13 stopni. 12. Główne bez chmur, 13 stopni. 13. Główne bez chmur, 13 stopni. Wydziela lokalne przelotne opady, maksymalna 14, minimalna 5. Wydziela lokalne przelotne opady, maksymalna 14, minimalna 5. Wydziela lokalne przelotne opady, maksymalna 14, minimalna 5. Wydziela lokalne przelotne opady, maksymalna 18, minimalna 6. Wydziela lokalne przelotne opady, maksymalna 13, minimalna 2. Wydziela lokalne przelotne opady, maksymalna 14, minimalna 3. Czwartek częściowe zachmurzenie, maksymalna 17, minimalna 4. Piątek częściowe zachmurzenie, maksymalna 20, minimalna 6. Sobota częściowe zachmurzenie, maksymalna 20, minimalna 7. Wydziela częściowe zachmurzenie, maksymalna 20, minimalna 7. Poniedziałek częściowe zachmurzenie, maksymalna 19, minimalna 4. Dzisiaj trochę chmur w tej chwili. Temperatura maksymalna 18 stopni C. Przelotne opady w nocy, temperatura minimalna 5 stopni C. Szczegóły. Wschód słońca 5. 8. Zachód słońca 19, 56. Możliwy deszcz 10%. Wilgotność 69%. Wiatr SZW 3 km u kośnik H. Odprawalna 14 stopni. Opady 1 cm. Ciśnienie 1006 hektopaskali. Widoczność 16,1 km. Indeks UV 5. Warszawa, głównie chmury, 14 stopni. Sobota, przelotne, prognozy godzinowe. Teraz 14. Przelotne opady, 14 stopni, 30. Ekran przełączania aplikacji. Pogoda. Mail, 705. KONIEC!

Transcription

A mój telefon z Androidem pokazuje mi trochę inną prognozę pogody, zaraz ją pokażę, tylko podepnę próbę wejścia liniowego.

Transcription

Dzięki za oglądanie! Stopni 16. Pochmurno, prawdopodobnie. Deszczu 20%. 19. Stopni 15. Pochmurno, prawdopodobnie. Deszczu 25%. 23. Stopni 10. Zachmurzenie umiarkowane, prawdopodobnie. Deszczu 17%. 3. Stopni 8. Zachmurzenie umiarkowane z przelotnymi opadami, prawdopodobnie. Deszczu 51%. 7. Stopni 9. Częściowo słonecznie, prawdopodobnie. Deszczu 43%. 11. Stopni 13. Zachmurzenie duże, prawdopodobnie. Deszczu 38%. Całodzien.

Transcription

No, iPhone pokazuje co innego w mojej lokalizacji, a telefon z Androidem pokazuje co innego. Które urządzenie pokazuje lepiej? Nie wiem.

Transcription

No i teraz tutaj nosiło się pytanie W co bardzo wierzyć? Czy wierzyć w to, co pokazuje iPhone? Czy wierzyć w to, co pokazuje Android? No i teraz Jest pytanie Właśnie za 100 punktów Bo szczerze powiedziawszy Ja tam nie wiem Niby ktoś mówił, że prognoza pogody zmienia się co 6 godzin I dużo osób raczej mówi Że jak już sprawdzasz prognozę pogody to na telefonach Niż w radio na przykład, bo w radio mogą Powiedzieć nieprawdę, a A zaś jeżeli chodzi o telefon No to tak jak mówię, po 6 godzinach ta pogoda się zmienia i ona jest Bardziej wiarygodna Ale w tej sytuacji Ja nie wiem w co dokładnie można wierzyć Czy w Androida, czy w iPhone'a Czy to, co pokazuje iPhone No i to jest właśnie pytanie, w co wierzyć

Transcription

Witajcie, mili państwo. Właśnie teraz w Warszawie jest burza. Zrobiło się lekko chłodnawo. Jest sobie duży gaterek. I aktualny na dworze stopni jest. 22 stopnie. I dosłownie jakieś, o proszę bardzo. Mamy tutaj. Mamy tutaj. Mam nadzieję, że słychać w górze jakoś. No i z tego co słyszałem tak ma padać chyba przez całą prawie, że noc. No, zobaczymy jak to będzie wyglądało dalej. Bo. Dawno takiej fajnej właśnie burzy nie było. To jest chyba pierwsza burza taka w tym sezonie letnim. Już powiem wam szczerze, że inne powietrze się zrobiło. I tak właśnie to wszystko tutaj teraz wygląda. Burza już jest. Przed chwilą byłem w sklepie. To. Nawet. Zrobił się bardzo. Silny. Wiatr.