1 likes
Ja tylko jedną pisankę zbiłam. : I to wczoraj. No nic, idę szukać dalej.
@Papierek poprostu nie chciałem rozwlekać się na coś w stylu.
Żeczywiście masz rację, ponieważ spam szkodzi eltenowi i forom wszelakim, dla tego jestem jak najbardziej po stronie tych, którzy mówią, by nie spamować. Nie raz lakoniczna wypowiedź jest leprza od rozwlekłego sam nie wiem czego.
Żeczywiście masz rację, ponieważ spam szkodzi eltenowi i forom wszelakim, dla tego jestem jak najbardziej po stronie tych, którzy mówią, by nie spamować. Nie raz lakoniczna wypowiedź jest leprza od rozwlekłego sam nie wiem czego.
Nie warto nie raz pisać po to, żeby pisać. Jak chcesz coś potwierdzić./zaprzeczyć, lepiej napisać to zwięźle i krudko.
1 likes
Bardzo lubię robić pisanki, kiedyś robiłam nawet z papieru.
A wy w jaki sposób ozdabiacie pisanki lub jakie znacie sposoby?
A wy w jaki sposób ozdabiacie pisanki lub jakie znacie sposoby?
AA, bo zniknęła jakoś wtedy, jak zobaczyłem twojego posta. Możesz zaktualizować ranking?
@Pajper dzięki.
@Paulinux to jest takie facebookowe i owszem, można, ale nie każdy tak robi. Tak jak nie każdy co chwile lajkuje coś na fb.
@Paulinux to jest takie facebookowe i owszem, można, ale nie każdy tak robi. Tak jak nie każdy co chwile lajkuje coś na fb.
1 likes
Skopiowała się z konsoli linijka jedna za dużo. To jest taka kratka do pokazania, że koniec tabeli. :)
5 likes
pates, dużo lepiej wcisnąć ctrl+k, niż pisać bezsensowny post, a jeszcze szczególnie teraz, żeby nie zabrać przypadkiem takim właśnie bezsensownym nic nie wnoszącym postem komuś pisanki