Ej czekaj, to ty masz jakąś pulę wątków?
1 likes
Tak. Jest pula kilkuset wątków, z których powinny się losować. Bo przecież nie chcemy pisanek w raportach błędów, czy innych sprawach. Przeleciałem się więc w zeszłym tygodniu po wątkach i wyznaczyłem, coś jakoś z 500 tych, z których serwer będzie wyznaczał.
Ale obecnie wskakują wątki z poza tej puli. Cos się popsuło.
2 likes
Zajączek robi niespodzianki, albo pisanki chcą żyć własnym życiem.
-- (pajper):
Tak. Jest pula kilkuset wątków, z których powinny się losować. Bo przecież nie chcemy pisanek w raportach błędów, czy innych sprawach. Przeleciałem się więc w zeszłym tygodniu po wątkach i wyznaczyłem, coś jakoś z 500 tych, z których serwer będzie wyznaczał.
--
-- (pajper):
--
1 likes
1 gracz z Rosji i drugi może zna Niemieski, kurcze kto od nich te pisanki bierze? No i w sumie miało osób ma te pisanki.
Edited
1 likes
Na angielskim też się coś nie palą, choć temat prosty do łupnięcia kilkunastu wypowiedzi na raz.
1 likes
Widzę, że są użytkownicy, którzy piszą w tych wątkach tylko dla pisanek. To znaczy ja wiem, że się pisze w tych wątkach dla pisanek, ale fajniej jest, jak tego nie widać; wczoraj bardzo ładnie to wypaliło. Prosiłbym o pisanie na jakość, a nie ilość.
To takie globalne ostrzeżenie. jak będzie się to powtarzać, takie osoby będą po prostu pozbywane pisanek albo wykluczane z gry.
Wielkie dzięki!
To takie globalne ostrzeżenie. jak będzie się to powtarzać, takie osoby będą po prostu pozbywane pisanek albo wykluczane z gry.
Wielkie dzięki!
3 likes
W ogóle, chyba znó Ci się coś popsuło Dawidzie, bo temat "dlaczego konferencje straciły na popularności" przeżuwać po raz setny to średni pomysł jednak.
3 likes
Może niech się trochę szybciej rozbijają te pisanki, moim zdaniem sporo wolniej teraz niż wczoraj się biją, chyba, że jestem w błędzie :)