Do ilu cali kompaktowy telefon jest kompaktowym?
Back to android#141 CzarnyPies
Siemka. Co kompaktowego do 3000?
Myślę o zemfonie 9, Ale nie wiem, może polecicie jeszcze coś innego?
Ps wiem, że asus kosztuje ponad 3.
Ps 2: jabłka odpadają.
#142 misiek
No to Asus :)
#143 magmar
Dlaczego jabłka odpadają do3 tys. poleciłabym CI 12 mini, używalam.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#144 balteam
No to też asus, rozglądałem się kiedyś i nic nie zostało specjalnie, może samsung galaxy s22 ten najmniejszy jak się w cenie mieści.
#145 magmar
Ale samsung też kosztuje ponad 3.
-- (balteam):
No to też asus, rozglądałem się kiedyś i nic nie zostało specjalnie, może samsung galaxy s22 ten najmniejszy jak się w cenie mieści.
--
#146 magmar
Nie ma co opowiadać bajek, zostaje jabłko jeśli kompaktowość i dore bebechy odgrywają rolę.
#147 pates
Asus też kompakt i dobre bebechy.
#148 magmar
Czy można to zestawić z wymiarem13 mini?
#149 balteam
Nie można, ale i nikt nie chce, zwłaszcza, że pytająca szuka androida.
#150 CzarnyPies
@Magmar Bo nie chcę IPhone i chyba dość wyraźnie to zaznaczyłam, czy nie?
@Balteam Jeszcze trochę przekracza to umowne 3 tysiaki, no i bateria…. Nastawiałam się też na A54, ale boje się tego exynosa i przegrzewania.
#151 pates
A54 to kolos jest przecie.
#152 magmar
Rozumiem.
Tylko tak z ciekawości chciałąm sprawdzić różnice w wielkości.
-- (CzarnyPies):
@Magmar Bo nie chcę IPhone i chyba dość wyraźnie to zaznaczyłam, czy nie?
@Balteam Jeszcze trochę przekracza to umowne 3 tysiaki, no i bateria…. Nastawiałam się też na A54, ale boje się tego exynosa i przegrzewania.
--
#153 CzarnyPies
Nie aż taki, miałam go w rękach i pewnie bym przywykła, zwłaszcza, że to samsung, a ja od lat nie miałam nic innego jak tylko samsungi. Gdyby nie problemy z dotykiem w moim S10 raczej bym nie zmieniała. (@pates
#154 balteam
no to asus zenfone 9 na pewno jest git, jak bym teraz miał coś brać, to właśnie jego.
#155 Postukujacy
Ten Samsung A54 z wyglądu dośc mi się podoba. Jak go miałem w ręku to mimo, że już wycofali fizyczne przyciski home, taki jakiś swojski ten telefonik. Staram się o dofinansowanie. Póki co mam fakturę proforma na niego. Na Asusa jakbym wziął, to około tysiąca więcej wyniesie suma wnioskowanego, więc jeszcze przez pare godzin będę się wahał między tym co znane i nawet fajne, a czymś zupełnie nowym, nieznanym, ale opiniowanym pozytywniej :D
#156 balteam
Asus ma zajebiste głośniki, serio, lepszych nigdzie nie widziałem.
Może porównaj sobie ile każdy z modeli dostanie wsparcia, ale pewnie podobnie.
#157 pates
Ja w tym roku, po 2 latach użytkowania iphone se 2 stwierdzam, że asusa biorę prawie na 100% na dofinansowanie, bo bateria w iphonie to żart.
#158 magmar
W Se2020 rzeczywiście.
#159 pates
2022 to samo, z relacji znajomych tak wynika. A telefonu z face id nie wezmę za nic na świecie.
#160 misiek
Skoro w tę stronę to może Galaxy s20 fe?