Forum

W 11 czy jak kto woli w 12!

Kultura i sztuka (forum mieszane]

Poprzednia 3 / 3

bratczyk96

#41 ·

Transcription

Witam serdecznie Tutaj chcę nadać wiadomość do ulotniczki Izzy Z wyjaśnieniem Serial W11 będzie o śledztwie Serial o śledztwie również w dalszym ciągu można obejrzeć Na YouTubie Mało tego Na kanale TTV leci również serial Kartoteka Czyli Podwójne W11 Co to znaczy? Dwie sprawy kryminalne są prowadzone równolegle Dwie sprawy w jednym odcinku Dwie różne pary komisarzy Od dwóch lat bodajże chyba, czy to nie jak Kanał TVN powrócił do serialu detektywii Tym, że Różnica polega na tym, iż Głównymi detektywami Są ówcześni Komisarze z serialu W11 Będzie o śledztwie pani Anna Potaczek i pan Maciej Dębosz A aktorzy między Jakub Kwaśniewicz i inni Grają ich asystentów Oraz tych Oraz Zoprzestrzenionych policjantów Również się czasami wyścigni Pani Anna Parka w swojej własnej Roli Jeżeli lubisz Zobacz detektywów To jeszcze Bardzo polecam ci Seriale Sceptagon Oraz detektywi w akcji I ubolewam też Że nie ma już Trzeciego sezonu Serialu Malanowski Nowe rozdanie Dla mnie ten serial Jak już tutaj wspominałem Był dla mnie dużo ciekawszy Malanowski nowe rozdanie Niż Malanowski i partnerzy Ja czekam z niecierpliwością kiedy te Serial Malanowski nowe rozdanie Będzie kontynuowany Gdyż Ciekawsze jakby sprawy Ciekawsza fabuła ciekawszy scenariusz Polecam też I ten serial Malanowski nowe rozdanie Detektywi w akcji Sceptagon To na razie Tyle to chciałem powiedzieć I Pozdrawiam

Pozdrawiam

balteam

#42 ·

O Boże, to chyba słyszałem kilka lat temu kartotekę, takie dno, że głowa mała, prowadzą sprawę, a gostek brzmi jakby robił audiodeskrybcję, w sensie ten lektor, no i on sobie zaczyna gadać, a oni w tle coś tam mówią.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

lukasz1993258

#43 ·

Transcription

A może będzie wiosną kontynuacja? Mowa o Malinowskim, nowe rozdanie. Czasami po prostu rozkakuję.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

bratczyk96

#44 ·

Transcription

Witam serdecznie i tutaj do Pana Łukasza nie bardzo zrozumiałam tego wpisu, jakiś dziwny pogłos, jakiś dziwny sprzęt i jakiś głos trochę zniszczony, natomiast Malanowski Nowe Rozdanie, to powiem, że brakowało mi tego serialu, brakuje. Bogdan był dużo ciekawszy niż te stare malanowskie partnerzy. Malanowski Nowe Rozdanie mam nadzieję, że w końcu go przywrócą, ale na razie póki idzie od 20. uroczysto, niby też serial kryminalny, ale ja wolę oglądać w tym czasie milionerów na Polsacie. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że jest przeszłość i ten serial spowodował, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być. A w 1. będzie śledczy, to już wiem, że to nie powinno być.

Pozdrawiam

lukasz1993258

#45 ·

Transcription

Mam nadzieję, że ten serial wiosną będzie rozwijany.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Poprzednia 3 / 3