Elten 2 - betatesty
Back to Archiwum Eltena#1381 misiek
Dawidzie- co z problemem tego Ruska?
#1382 pajper
Zarejestrowany w mojej świadomości, ale jeszcze nie rozwiązany.
Wiem, skąd się bierze, ale jeszcze nie znalazłem solucji.
Ale już nad tym pracuję.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#1383 misiek
Ok.
#1384 DJGraco
Zauważyłem taki błąd kiedy chcemy otworzyć bloga z menu nie enterem to pojawia się błąd uninitialized constant Scene_Blog_List::Scene_Blog_Other
Section036:978:in `menu'Section036:964:in `loop'Section036:1017:in `menu'Section036:946:in `update'Section036:932:in `main'Section036:929:in `loop'Section036:934:in `main'Section071:28Section071:26:in `loop'Section071:32
#1385 pajper
Znalezione i naprawione, poprawka w następnej becie.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#1386 DJGraco
Dzięki i jeszcze jedno, Elten zamraża się podczas dodawania komentarzy na blogach.
#1387 daszekmdn
Wina neta nie Eltena.
#1388 DJGraco
ok
#1389 daszekmdn
I po co robić spam pisząc OK etc?
#1390 lukasz1993258
I znowu warjuje mi co noowego. raz pokazóje normalnie, a raz mimo powiadomienia o nowych wpisach wśledzonym
wądku pokazóje, że niema nic nowego.
#1391 daszekmdn
Od którejś nie wiem której wersji może i beta jest możliwość utworzenia przenośnej wersji eltena jako
1 plik exe, klikam na to a tworzy się zwyczajny folder.
#1392 DJGraco
--Cytat (lukasz1993258:
I znowu warjuje mi co noowego. raz pokazóje normalnie, a raz mimo powiadomienia o nowych wpisach wśledzonym
wądku pokazóje, że niema nic nowego.
Pozdrawiam Łuki.
-- Koniec Cytatu
U mnie tak samo.
#1393 DJGraco
Jest teżtaki problemze skalą głośności efektw dźwiękowych przejedzcie po skali to się przekonacie.
#1394 DJGraco
W radiu internetowym, jak strumień radiowy jest nie dostępny, to nie wyświetla tego komunikatu tylko
program się restartuje.
#1395 Julitka
Podczas pisania wpisow na blogu, gdy wcisnę Ctrl +Home, by przejść do początku pisanego tekstu, wyskakuje
błąd krytczny. Może ten skrot służy do czegoś innego, nie pamiętam (w takim znaczeniu, że może ja używam
po prostu niewłaściwego skrotu), ale jednak chciałabym moc szybko poruszać się po pisanym tekście właśnie
za pomocą tego typu skrotow jak Ctrl +Home, Ctrl +End itp, a kolejny raz powoduje to błąd krytyczny.
#1396 Julitka
I nie wiem, czy ktoś już akurat o tym problemie pisał, ale przy probie odtworzenia radia z katalogu mediow
Elten się restartuje bez żadnego ostrzeżenia czy komunikatu o błędzie.
#1397 DJGraco
To restartuje się w tedy kiedy strumień nie jest dostępny, odtwórz sobie na prubę inne radio np. Radio
FaMa Słupsk. Nie powinno się zrestartować.
--Cytat (Julitka:
I nie wiem, czy ktoś już akurat o tym problemie pisał, ale przy probie odtworzenia radia z katalogu mediow
Elten się restartuje bez żadnego ostrzeżenia czy komunikatu o błędzie.
"Ja jestemz Tobą!"
-- Koniec Cytatu
#1398 DJGraco
Jest taki problem również na blogach, jak mamy jakąś kkategorię i z poziomu menu a nie entera wybieramy
otwórz to pojawia się okienko zmień nazwę bloga albo jak najeżdżam na wszystkie kategorie to otwiera
się z menu jakaś pusta lista.
#1399 DJGraco
Nie wiem czy to wina neta, ale Elten nie chce się po najnowszej aktualizacji odpalić, w kolko Elten, Elten, Elten...
#1400 iskierka1983 Archived
Co tam Panie w nowej becie słychać?