Elten 2 - betatesty
Back to Archiwum Eltena#1361 DJGraco
potwierdzam.
#1362 daszekmdn
A poprawił się chociaż bład z brakiem daty przy wpisach głosowych na forach i blogach?
#1363 lukasz1993258
Dalej poodsłuchaniu nagranego przez siebie postu przed wysłaniem trzeba 2 razy dać enter.
#1364 daszekmdn
Polecał bym teraz zanim przejdziesz do robienia nowych rzeczy właśnie poprawić te kilka mocno rażących
błędów. Spoko, tylko piszę bo te poprawki są związane z głównymi funkcjami Eltena.
#1365 DJGraco
Jest też problem z nowymi wodpowiedziami w śledzonym wątku kiedy pojawia mi się informacja o nowym wpisie
i wybieram co no wego to mówi nie ma nic nowego.
#1366 matius
U mnie to akurat działa.
#1367 lukasz1993258
tzn 1 raz enter, bo przed wysłaniem nie działa tabulator.
#1368 daszekmdn
Wyświetla się data, ale dopiero po odsłuchaniu całego wpisu a nie tak jak kiedyś
#1369 daszekmdn
I syntezator odczytuje date ale nie wyświetla jej na blogach w komentarzach po naciśnięciu strzałek
#1370 monstricek
Witam. Mam nastempujoncy problem: na moim rosyjskim windowsie wszystkie polskie znaczki otczytywane,
jako zwyczajne angielskie. Naprzyklad eu czytane jako l. Czy mozna jakos tego pozbyc? Mysle, ze program
nie wspiera unicode, albo wystempuje jakis inny blend. Dodam tylko, ze to pojawiasie i przy czytaniu
jakiego kolwiek posta na forum lob na blogu, albo przy nawigacji po interfejsie.
#1371 matius
Ciekawy problem. Napisałeś do Dawida?
#1372 DJGraco
Jest taki problem, czasami a nawet często podczas przeglądania forum głosowego to Elten potrafi się zamrozić.
#1373 DJGraco
Niewiem, wcześniej nie miałem tego problemu, kedy prubuję odtworzyć jakiś film na youtube to Elten mi
się restartuje.
#1374 lukasz1993258
a zaktualizowałeś eltena do najnowszej bety?
#1375 DJGraco
tak
#1376 pajper
A jaka jest reakcja na odtwarzanie plików?
I forów głosowych?
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#1377 DJGraco
normalna
#1378 DJGraco
tylko czasami podczas przeglądania foruf głosowych albo awatarów bloga to program się mrozi.
#1379 lukasz1993258
Albo jak wysyłamy wpis głosowy
#1380 DJGraco
I jeszcze taki problem z polem podczas zapisywania pliku Media trudno obsługuje się pole nazwa pliku.