Elten 2 - betatesty
Back to Archiwum Eltena#1161 daszekmdn
Wejdź altem w menu i się wyłączy.
#1162 Kasia
A ja w ogóle jestem jakaś pechowa, gdyż mój elten nie ma ochoty zaktualizować się do najnowszej bety.
Pobiera mi się do pewnego momentu, aktualizuje, a potem mam tylko elten brak odpowiedzi. A dzisiaj mi
się pokazał komunikat skrypt is changing. No i kiszka wołowa, dalej mam betę 13 :D
#1163 gadaczka
Zrób reinstalację, a później aktualizację.
#1164 mojsior
ja bym poczekał jak jest brak odpowiedzi przy niektórych sprzętach tak trzeba
#1165 balteam
proponowałbym dodać chodzenie wkułko, jak jestem na ostatnim elemencie i dam tab to przejde na pierwszy,
no i odwrotnie z pierwszego szift tab i jstem na ostatnim
#1166 balteam
hmm gdzieś pisaliście, że w becie już można czytać maile przez eltena, gdzie ta opcja jest? nie mogę
coś jej znaleźć
#1167 ninka
pisać e-maile nie czytać
#1168 balteam
proponuję dodać do youtuba możliwość sprawdzenia czasu utworu, myślę, ze to ważne, zwłaszcza, że elten
najpierw pobiera plik potem odtwarza
#1169 Kasia
Reinstalacja z poziomu programu wywala mi ten sam błąd. Skrypt is changing. Spróbuje odinstalować ręcznie i
skorzystać z instalki
#1170 daszekmdn
Pisać i czytać z poziomu wiadomości
#1171 daszekmdn
Ponoć jest nowa wersja Eltena, a nie dostałem po jego włączeniu komunikatu, że ona jest.
#1172 hryniek
Jak masz betę to nie dostaniesz
#1173 daszekmdn
Czemu?
#1174 hryniek
Nie wiem u kogoś też tak było, a przy stable jak ja tutaj używam to mi od razu przyszło.
#1175 hryniek
Znaczy już chyba wiem dlaczego u testerów się nie pokazało. Bo aktualizacja stable jest podpięta tylko
pod stary aktualizator
ten bez instalatora.
#1176 pajper
Daszku, jest problem rzeczywiście.
Ale Elten powinien grzecznie się zaktualizować z menu narzędzia zarządzanie programem sprawdź dostępność
aktualizacji. :)
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#1177 zywek
Ale tego nie zrobił, tak dla wiadomości :D
#1178 Kasia
Mi już na szczęście wszystko działa, ale pobrałam na wzelką wszelkość instalkę ze stronki :)
#1179 hozosch
Otrzymalem wiadomosc o nowej wersji, ale kiedy sprawdzilem nowa wersje w menu narzedzi, powiedzialem, ze jestem aktualna.
Wiec po prostu zainstalowalem ja ponownie, uzywajac setup, a teraz mam wersje 2.1
#1180 lwiczka
witam kiedy uruhomiłam eltena nie pokazała mi się żadna aktualizacja dopiero jak weszłam w ten wątek
dowiedziałąm, się że jest nowa wersja