Pajper, coś się nie zgadza, bo pierwszym razem jak miałem ten dźwięk to nie miałem nic, żadnych powiadomień, ani nowych wiadomości, ani wzmianek, a i też wówczas sprawdziłem czy są dostępne nowe wersje programu bo przyszło mi do głowy, że to może oznaczać nową wersję beta, ale nie byłożadnej nowej wersji dostępnej. Ale dzięki za odpowiedź.
Bardzo dziwnie jest odczytywana lista programów dostępnych do zainstalowania to znaczy pod pierwszym elementem jest odczytywane wszystko, a jak idziemy strzałką w dół to jest cisza.
Wnajnowszej becie nie da się zainstalować programów. a oto błąd: No such file to load -- temp/ Section023:68:in `require'Section023:68:in `install'Section023:52:in `main'Section023:40:in `loop'Section023:59:in `main'Section080:51Section080:47:in `loop'Section080:55
No niestety, nowa beta również się muli i lapie zwiechy, teraz np. kliknąłem ten wątek i zaczęła grać muzyczka, oczekiwanie na połączenie, teraz piszę ten post, a muzyczka nadal gra hehe
No i mimo iż połączenie nastąpiło, post napisałem, wysłałem, a muzyczka nadal gra hehe To jest taka sama muzyczka jak przy wysyłaniu załączników czy wgrywaniu na serwer plików.
Tak, tak, to powinno być zrobione i to już dawno, ale to powinno być zrobione odgórnie, powinna być ograniczona ilość znaków. długo nie miałem wielkiej sygnatury, ale tutaj całe wiersze dają do sygnatur, jak inaczej wpłynąć na to, aby została wprowadzona ograniczona ilość znaków dla sygnatury?
Dobra- może faktyczniej Elten działa troszkę wolniej, ale napewno nie wolniej niż stabilka. Żadnych typowych zwiech czy muzyczki w tle nie uświadczyłem.
Słucham sobie wpisu głosowego na blogu aż tu pokazuje mi się okienko za okienkiem z częstotliwością raz na 3 sekundy: Wystąpił nieoczekiwany błąd agenta programu Elten. Czy chcesz przesłać raport o tym zdarzeniu? Przesłanie raportu może zdecydowanie ułatwić rozwiązanie problemu.: Nie Nie byłam w stanie przesłać automatem, bo co chciałam wysłać, to pokazywało się nowe