To żadne rozwiązanie Daszku. Jak coś nie działa jak należy, winno się to naprawić, a nie usunąć. Szczególnie, że jestem pewien możliwości rozwiązania bardziej optymalnego, sam po prostu nie jestem mysql specem.
Dobra, Pajper. Pobierasz wszystko za jednym zamachem. Wiem, że się kłóciliśmy, że coś tam, ę coś tam, że to niby nic nie zmieni. Pobieraj tylko jedno pole po prostu. I tak będze wiadomo, że jest coś nowego, a nie pobierasz liczby wszystkiego i wszystkich pól. To powinno nieco zmniejszyć obciążenie, przynajmniej u mnie naprawdę pomagało.
Nie wiem Teraz NVDA np. mi nie czyta, tzn. raz czyta, a raz nie duża litera, w poprzednich wersjach nie miałem tego problemu. Teraz kapryśnie i losowo raz czyta, a raz nie.
mam juz dość, rozumiem że stary silnik i w ogole ale 90 procent moicjh wpisów na b logu pożera krytyczny błąd. Jak to nie będzie działac to po prostu przestanę pisać bo ja już nie mam siły...
Może i mnie poniosło ale od tego owe pola są, żeby można było w nich pisać a jak napiszę ponad 1000 czy 2000 znaków to mam to od początku pisać? Dodaj możliwość otwarcia bloga przez stronę w sensie naciskam alt i mam dodaj nowy wpis przez stronę bo klepać adresu itd itp się mi za każdym razem nie chce zbytnio lub importowanie wpisu z pliku tekstowego bo pisać w notatniku i przeklejać to też czasem źle działa.
Kilka dni temu pojawił się komunikat o nowej wersji, więc ją zainstalowałem. Okazało się że jest to wersja 2.21, a więc wersja stabilna (chyba że się mylę). Dotychczas używałem wersji beta i teraz nie mogę jej zainstalować. Próbowałem to robić poprzez menu narzędzia i dalej sprawdź czy jest nowa wersja. Ale nic się nie pojawia. Jak uzyskać najnowszą bete?