Strony lub programy do oglądania tv.
Wróć do Sieć i przesył danych#1 markus1234
Witajcie.
Jakie polecacie strony lub programy do oglądania tv? Pytam tak z ciekawości. Najlepiej żeby to było za darmo i na system windows.
#2 daszekmdn
Kiedyś był Videostar teraz chyba pod nazwą WP pilot, i tam podstawowe kanały były przyczym działało to nawet dobrze.
#3 markus1234
Tak, o tym wp pilocie to wiem, ale denerwuje mnie tam to, że przed włączeniem kanału, musisz wysłuchać 3, czasami do 4 reklam, więc szukam jakiejś alternatywy.
#4 daszekmdn
Nima nic za darmo. Albo płacimy danymi osobowymi, albo oglądaniem reklam.
#5 emilc
Kiedyś urzywałem weeb.tv
ale teraz niewiem jak to działa czy wogule działa.
#6 Snajper22
Ja oglądam na stronie
darmowa-tv.ws
Cormac McCarthy, "Droga"
#7 markus1234
A jak na tej stronie odtworzyć jakiś program? Bo kiedy klikam na tvn24, to nic nie słychać, jest tylko komunikat, że nie można odtworzyć multimediów. Czy trzeba jakieś specjalne wtyczki mieć?
#8 Julitka
Ja na takie podejrzane źródła bym uważała. Co to za domena .ws?
#9 balteam
Działają niektóe kanały, ale nie wszystkie, trzeba kliknąć w niektórych turn on sound po wejściu na kanał.
#10 cinkciarzpl
Ooj tam kupujecie listę iptv i macie. A jak nie macie możliwości płacenia to faktycznie dodupnie.
#11 Snajper22
U mnie odtwarza normalnie po kliknięciu w przycisk do odciszania. Mogą zdarzyć się kanały, które się nie odtworzą i nie mamy na to chyba większego wpływu. Zdarza się, że po jakimś czasie ogarną kanał i będzie znowu działał, ale konkretnego przedziału czasu to nie podam, bo to różnie bywa.
Cormac McCarthy, "Droga"
#12 mojsior
Ja bym uważał z tą darmową telewizją są strony niby za darmo gdzie poprostu jacyś użytkownicy strumieniują kanałysiecie np ze swojego cyfrowego polsatu czy innego dostawcy.
Większość takich rozwiązań szybko pada bo tacy streamerzy dostają wiadomości o takowego polastu, że nie mają upoważnień do strumieniowania.
Sporo takich stronek było.
Weeb.tv polegał dokładnie na tym samym że ktoś sobie streamował dany kanał jak mu się chciało albo i nie i potem taki stream nie działal.
O ile pamiętam weeb.tv był płatny a darmowa wersja chyba na niewiele pozwalała.
Zdaje się, że wp pilot jest całkiem niezły tych kanałów jak tam rozszerzymy sobioe ofertę jest całkiem sporo.
Mimo że nie oglądam telewizji to czasem to się przydaje.
Albo najlepiej to zainwestować w kartę telewizyjną, to nie jest drogi wydatek i program dv viewer, ponoć bardzo dostępny.
Ale stronkami typu darmowatelewizja.pl to radzę uważać, a już zwłaszcza jeżeli będą chcieli od was jakieś dane logowania, albo wysłanie smsa .
#13 mojsior
chodziło mi o dvb viewer
#14 Prof.Falkowicz
ja chciałem Dvb vievera ale pełna wersja jest płatna
#15 Prof.Falkowicz
ja pamiętam że jeszcze kiedyś była taka stronka z darmową telewizją jak Live cast.pl, ale po jakimś czasie przestała działać i chcieli za to żeby kanały działały tak jak wcześniej żeby wysłać smsa, ale po mimo że ktoś wysłał tego smsa to kanały i tak mu nie działały bo administracja tej stronki nie uaktywniła odtwarzacza, i tyle w temacie
#16 misiek
Jest coś co w ogóle działa?
#17 djdenismusic
program ogarniający listy m3u, i odpowiedni dostawca ip tv. Ze względu na różną legalność takich rozwiązań, nie podam konkretów.
#18 Prof.Falkowicz
to jak nie podasz konkretów to jak ktoś taki program znajdzie? jakiś link do takiego programu chociaż zapodaj, to wtedy będzie wiadomo czego szukać
#19 balteam
po prostu napisz do niego prywatnie, eh.
#20 Prof.Falkowicz
ok to było tylko pytanie