obóz ICC
Wróć do Inne#301 jamajka
A jak tak patrzę na niektórych uczestników, to i to czasem szfankuje, a dali radę.
#302 Zuzler
Nooo... Tyz prowda. TYlko stanowczo mniej mieli z tego korzyści.
#303 mikolajholysz
Ja w kwestii samodzielności uważałem się, i z resztą uważam nadal, za zdecydowanie poniżej przeciętnej, a dałem radę. Właśnie dla tego warto tam jechać, to daje człowiekowi mega duże doświadczenie i pewność, że jednak można. Będąc tam, to jest doświadczenie momentami straszne, ale po powrocie się to wszystko docenia.
#304 Zuzler
Tak Daszek, słuchaj starszego kolegi, prawdę rzecze.
#305 papierek
taaak, mieszkałem z mikim w pokoju. Prawde mówi, to o swojej samodzielności i o tym, że dał radę. Dla tych, co mają problemy ze swoją samodzielnością, a chcą szybko nadrobić zaległości tego typu wyjazdy są dobre, bo tam nawet nie ma kto cię rozpieszczać. :P
#306 papierek
Pytanie. Czy ktoś z eltenowiczów się zgłaszał i czy ktoś dostał odpowiedź na swoje zgłoszenie?
#307 Paulinux
Ja jestem na podstawowej liście :)
#308 Julitka
@Paulinux No to witam!
#309 Paulinux
No dzień dobry :)
Jesteś na podstawowej liście?
#310 Julitka
Da! :D
#311 talpa171
Oo, Julito, fajnie masz, ja jestem na rezerwowej, ale, tak jakoś przypuszczałem, że tam właśnie trafię. :)
#312 Zuzler
Ej, czemu ona jest na podstawowej, skoro też tam była? :O
#313 talpa171
Nie wiem, pewnie Tomek ją polubił. Wiesz, dyplomacja, dar przekonywania i te sprawy... xd
#314 mikolajholysz
może płeć? :)
#315 Julitka
Przecież wszyscy wiedzą, że jestem urocza, słodka, czarująca, inteligentna...
Yyyy...
Nieważne! :)
A tak naprawdę, to dostałam tylko od nich informację, że na podstawowej liście jest pięć "nowych" osób +ja. Tyle mogę powiedzieć na ten temat. Pytałam, czy napewno tak właśnie ma być i dostałam odpowiedź twierdzącą. Przepraszam, kochani...
--Cytat (mikolajholysz):
może płeć? :)
--Koniec cytatu
#316 papierek
no nie, ja też jestem na rezerwie, ale zaraz za julitą. To znaczy, jak ktoś zrezygnuje to od razu wrzucają mnie. Tak zrozumiałem.
#317 mikolajholysz
czyli wygląda na to, że przyjętym sposobem układania listy jest "najpierw nowi, potem ci, co byli, z priorytetem dla starszych". Bardzo słusznie z resztą moim zdaniem, co by o tym nie mówić.
#318 magmar
Słodka jesteś niewątpliwie. Lukier, cukier puder, bita śmietana, karmel, wiórki czekoladowe i to wszystko wymieszać i skonsumować na deser.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#319 papierek
a mnie ciekawi, kto to ci nowi i czy są znani w środowisku. Oczywiście oprucz pauliny.
#320 Zuzler
Nuno chciał próbować, Daszek... No, ciekawe czy się w końcu odważył.