Ja w kwestii samodzielności uważałem się, i z resztą uważam nadal, za zdecydowanie poniżej przeciętnej, a dałem radę. Właśnie dla tego warto tam jechać, to daje człowiekowi mega duże doświadczenie i pewność, że jednak można. Będąc tam, to jest doświadczenie momentami straszne, ale po powrocie się to wszystko docenia.
undefined method 'signature' for # (NoMethodError)
taaak, mieszkałem z mikim w pokoju. Prawde mówi, to o swojej samodzielności i o tym, że dał radę. Dla tych, co mają problemy ze swoją samodzielnością, a chcą szybko nadrobić zaległości tego typu wyjazdy są dobre, bo tam nawet nie ma kto cię rozpieszczać. :P
Przecież wszyscy wiedzą, że jestem urocza, słodka, czarująca, inteligentna... Yyyy... Nieważne! :) A tak naprawdę, to dostałam tylko od nich informację, że na podstawowej liście jest pięć "nowych" osób +ja. Tyle mogę powiedzieć na ten temat. Pytałam, czy napewno tak właśnie ma być i dostałam odpowiedź twierdzącą. Przepraszam, kochani... --Cytat (mikolajholysz): może płeć? :)
czyli wygląda na to, że przyjętym sposobem układania listy jest "najpierw nowi, potem ci, co byli, z priorytetem dla starszych". Bardzo słusznie z resztą moim zdaniem, co by o tym nie mówić.
undefined method 'signature' for # (NoMethodError)