To odwdzięcz mu się tym samym i też go ugryź. :D- (denis333): A mnie cholera jasna komar ugryzł w mały palec. Jezuuuu jak taka pierdoła może skutecznie utrudniać pracę!
Brat mi sprzedał boxa, mimoże go prosiłem by mi zostawił. Gdybym wiedział to odłożył bym se kasy i kupił nowego w sklepie. W zamian za to chciał mi dać jakiegoś gównianego poda.
Jedyne, co mi się nie podoba to to, że adwokatka pewnej typiary odwołała się w sądzie i sprawa poszła na listopad. Mam nadzieję, że światkowie resztę do kończą i będzie spoko.
To mi trafiła się kotka z pierwszej grupy, ale początkowo była taka spokojniutka. -- (DJGraco): Łooooj, nie nawidzę os i się ich panicznie boję. No cóż, koty tak mają.mTo zależy, jedne to takie typowe zbuje inne koty są spokojne.
mi wystarczy ze cos kolo mnie zaczyna latac i mam dosc, i niemusi to byc nawet osa. -- (DJGraco): Łooooj, nie nawidzę os i się ich panicznie boję. No cóż, koty tak mają.mTo zależy, jedne to takie typowe zbuje inne koty są spokojne.
Wszystko przeciwko mnie, wszystko nietak jak bym tego chciał i jeszcze jutro do lekarza i zapewne siedzenie przez godzinę w maseczce, a do tego jeszcze jebana bórza.