Nie spodziewalibyście się po mnie, że...
Wróć do Humor, gry i zabawy#81 Zuzler
Ale zaraz, przecież to tego, drogi Rafału, nie oznacza. :)
#82 misiek
A ja dalej jestem w stanie wybaczyć mojemu nawet najgorszemu wrogowi, chodź jest jedna specyficzna grupa osób, której nie trawię za ich debilne poczynania jak moja była sąsiadka, czy jeden z eltenowiczów Pan od przezajebistego studia nagrań i mieszania z błotem wszystkiego dla zasady.
#83 adelcia
ja czuję to u siebie podobnie.
-- (Zuzler):
Myślę, że nie ma rzeczy, której byście się po mnie naprawdę nie mogli spodziewać, ponieważ jestem osobą nieobliczalną.
--
#84 Zuzler
A tu nie sądzę, bo myślę, że akurat po Tobie wielu rzeczy można by się nie spodziewać. Inna rzecz, że ze sporym prawdopodobieństwem byś ich nie robiła, więc gdybyś jednak, to akurat bym się zdziwiła. Np. Nie spodziewam się, że zabierzesz kiedyś głos w wątkach na forum związkowym. Zdziwiłabym się też, jeśli byś powiedziała, że kiedykolwiek w życiu dorosłym byłaś osobą uśmiechniętą, radosną, optymistycznie patrzącą na świat i skłonną do spontanicznego i wylewnego okazywania uczuć.
#85 magmar
Niespodziewalibyście się po mnie, że kiedyś słuchałam Kazika.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#86 lwica
Nie spodziewali byście się po mnie że, kiedyś byłam grzeczną i bardzo mało asertywną dziewczynką. :D
#87 zywek
Ty nigdy nie jesteś niegrzeczną ani asertywną dziewczynką.
#88 Zuzler
@Lwica, ja bym się spodziewała, po mojemu to jeszcze to w Tobie dobrze widać.
#89 Agata.d
Nie spodziewalibyście się po mnie że kiedyś słuchałam Liroja,
#90 lwica
W sumie możliwe, bo w znacznym stopniu zależy od sytuacji, ale niektórzy na mnie patrząc właśnie uznają mnie za tkiaego zbuntowanego anioła. ;)
#91 Tygrysica
Nie spodziewalibyście się po mnie, że jestem tak otwarta, że nie ma niczego takiego, czego moglibyście sie po mnie nie spodziewać. Przynajmniej nie przychodzi mi nic do głowy.
#92 Monia01
Nie wiem, jaka jesteś teraz, ale w sumie tak, wcześniej bym się właśnie tego po Tobie spodziewała :)
-- (lwica):
Nie spodziewali byście się po mnie że, kiedyś byłam grzeczną i bardzo mało asertywną dziewczynką. :D
--
🇺🇦 🇵🇱
#93 misiek
Lepiej słuchać Kazika i Liroya, niż Kelly family. Ja dalej słucham i Liroya i Kazika.
#94 DJGraco
Niespodziewalibyście się po mnie... Że w okresie 2014-2015 bardzo jarała mnie muza disco polo.
#95 daszekmdn
Nikt by się nie spodziewał, a jednak. Całkiem ten Android fajny i ułatwia życie jak ma się lepszy telefon. :D
#96 magmar
Nie spodziewalibyście się po mnie, że stare Disco polo mnie nie razi, że mnie nie odrzuca jak słyszę top one.
#97 Zuzler
Bo stare jest jeszcze jadalne, nie jadowite, Magdaleno. Mnie to więc nie dziwi.
#98 magmar
No tak, ale jednak, zaczęlam słuchać ambkitniejszej muzyki i jeszcze konotacje klasyczne, a mimo wszystko czasem potrafię się przy tym bawić.
#99 Zuzler
A nie słuchałaś tego przypadkiem mimowlnie za młodu? Może tylko dlatego do dzierżysz?
#100 magmar
Już kształtowała się świadomość mam wspomnienia z koleżankami z imprezami u kuzynostwa itd. może tak.