Czytając ciągłe narzekania userów dotyczące Eltena wprowadzanych nowości, ostatnio na tapecie jest Wordpress szczerze mówiąc doceniam, że Pajperowi jeszcze się chce kontynuować projekt. Nie oczekuję konstruktywnej dyskusji.
Wystarczy poczytać inne wątki i wszystko jasne
2 likes
1. Elten nie jest idealny i jest w nim to i owo do dopracowania, co za tym idzie, użytkownicy nie raz mają rację w tym narzekaniu.
2. Że Dawidowi się chce... Mnie tam dziwi, że mu się chce użerać ze społecznością, że jest nadal jakby nie patrzeć administratorem nie tylko samego programu, ale i sprawami społeczności się jeszcze chce zajmować.
2. Że Dawidowi się chce... Mnie tam dziwi, że mu się chce użerać ze społecznością, że jest nadal jakby nie patrzeć administratorem nie tylko samego programu, ale i sprawami społeczności się jeszcze chce zajmować.
Edytowano
Daszekmdn w celu wyrażenia własnego zdania :P
Zuzler dokładnie twój punkt 2 miałam na myśli.
Łowca Androidów które wątki mam przeczytać, żeby wszystko stało się jasne? xD Pisz dokładniej :P A jeżeli moje posty tak cię irytują to nie masz obowiązku się w nich wypowiadać :P
Zuzler dokładnie twój punkt 2 miałam na myśli.
Łowca Androidów które wątki mam przeczytać, żeby wszystko stało się jasne? xD Pisz dokładniej :P A jeżeli moje posty tak cię irytują to nie masz obowiązku się w nich wypowiadać :P
1 likes
Akurat pierwsza część Twojego postu, Gadaczko, nie ma sensu, ponieważ można zaargumentować, że do wyrażania tego typu opinii służy blog.
Nie prowadzę bloga. Zresztą sprawa dotyczy Eltenowiczów, więc nie ma nic złego w wyrażeniu jej tym forum. Krew mnie zalewa jak coniektórym wciąż źle, mało, a wogóle program ma mnustwo błędw. Można olać spamerów i kilku malkontentów, lecz niestety liczba wiecznie niezadowolonych nie jest mała.
Co to zmieni? Hmm. Byćmoże userzy zastanowią się nad tym, co głoszą. Tak samo możnaby zapytać co zmieniły apele Pajpera na forum, jego wątki typu Ja mam dość. Zazwyczaj właśnie takie rzeczy pisze się w nadziei, że odniosą jakiś, chociaż częściowy skutek.
1 likes
Tylko że np. ja nie wierzyłam, że odniosą. I nie odniosły.
Raczej nie tędy droga.
Ludzie mają skłonność do przedkładania treści pisanej przez siebie nad tę przeczytaną, cudzego autorstwa.
Raczej nie tędy droga.
Ludzie mają skłonność do przedkładania treści pisanej przez siebie nad tę przeczytaną, cudzego autorstwa.
2 likes
Ooo, zgadzam się z Julitką. Tak naprawdę takie apele nic nie wnoszą, a gdyby znowu zaczął je pisać Pajper, to ludzie by się jeszcze irytowali na to, że je pisze. Niemniej jednak miło z Twojej strony, że zauważasz to marudzenie. Nie chciałabym też powiedzieć, że marudzą wszyscy, bo nie marudzi nawet większość. Rozwiazany jak na razie problem blogów też powinien uspokoić co poniektórych :)
Może i nie większość, ae też nie można stwierdzić, że mało. Każda wprowadzona funkcja, spotyka się z niezadowoleniem conajmniej kilku userów, którzy podkreślają, że wcześniej było lepiej. Serio, nie wygląda to dobrze. Od dyskusji o słynnych kontrolkach, przez grupy po Wordpress.
2 likes
Moniko, ja bym jeszcze dodała, że śmiech by się podniósł tu i tam, gdyby Dawid znów zaczął pisać apele.
Owszem, ale Dawid sam na to zapracowywuje, ponieważ nie ustala priorytetów i nie udostępnia użytkownikom roadmapu, którego się on trzyma.
Jak by takowy roadmap istniał, to i użytkownicy wiedzieliby dokładniej, coi jak dzieje się z projektem.
Jak by takowy roadmap istniał, to i użytkownicy wiedzieliby dokładniej, coi jak dzieje się z projektem.
Mapa drogi, czyli plan zmian, plan działańi poprawek.
Edytowano
1 likes
Zwonimir:
Jest kalendarium.
Gadaczka:
Jeżeli marudzeniem nazywasz konkretne argumenty w przypadku np Wordpressa to brawo...
Jest kalendarium.
Gadaczka:
Jeżeli marudzeniem nazywasz konkretne argumenty w przypadku np Wordpressa to brawo...
@Daszek Pierwsza część postu - like, druga - unlike.
A pokażę Ci to bardziej prywatnie na przykładzie.
A pokażę Ci to bardziej prywatnie na przykładzie.