Hot 16 challenge 2
Wróć do Humor, gry i zabawy#1 misiek
Liczyłem na to, że tutaj nie będę pierwszy w tym temacie, no ale trudno. Wyzwanie chyba zna cały świat, więc nie będę wgłębiał się w szczeguły. Wiem, że tutaj jest sporo osób rapujących, śpiewających czy piszących np- poezję, a skoro można pomóc w szczytnym celu, to czemu by nie spróbować? Sporo osób też ma kanał na Youtube, więc do dzieła i miłej zabawy.
#2 patrykkubaszczyk Konto zarchiwizowane
ja nwm, nawet, co to jest?
#3 lwica
@{PatrykKubaszczyk,
Polega to na tym, że piszesz szesnaście wersów, które potem możesz zarapować, i jak gdzieś to wrzucisz, to trafiają pieniądze na cel pielęgniarek.
Jakoś tak to chyba jest.
#4 misiek
Nie na cele pielęgniarek, tylko na walkę z Covid.
#5 Julitka
Na pomoc Służbie Zdrowia w walce z CoVid.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#6 lwica
Moja wina, bo niedoprecyzowałam. :-)
#7 daszekmdn
I nie nagrałaś :P)
#8 lwica
To też, ale jakby wzięłam pod uwagę fakt, że nie umiem ani jakoś wybitnie rapować, ani pisac na szybko sensotnych tekstów. :-)
#9 daszekmdn
Tylko tu nie chodzi by umieć ale by przy okazji pomagania dobrze się bawić. Wiele nominowanych osób nie umiało, zobacz ile z nawet popularnych artystów innego gatunku: Polityków, muzyków nie powiązanych w ogóle z hip hopem, informatycznych kanałów, prezenterów radiowych wzięło udział nawet niekoniecznie robiąc to w formie rapu.
#10 misiek
Dokładnie tak.
-- (daszekmdn):
Tylko tu nie chodzi by umieć ale by przy okazji pomagania dobrze się bawić. Wiele nominowanych osób nie umiało, zobacz ile z nawet popularnych artystów innego gatunku: Polityków, muzyków nie powiązanych w ogóle z hip hopem, informatycznych kanałów, prezenterów radiowych wzięło udział nawet niekoniecznie robiąc to w formie rapu.
--
#11 mucha
akurat dużo hot 16 nie ma zupełnie sensu robi to każdy nawet amatoży
#12 daszekmdn
Czytanie ze zrozumieniem nie boli.
Patrz mój poprzedni post.
#13 misiek
Ehh, tu nie chodzi o jakikolwiek sens, tylko o zabawę i pomoc potrzebującym.
-- (mucha):
akurat dużo hot 16 nie ma zupełnie sensu robi to każdy nawet amatoży
--
#14 balteam
O sens też chodzi, bo jak zabawa traci sens to i mniej osób potem to promuje.
Z resztą przez to, że politycy się włączyli do gry, niektórzy chcieli się odcinać od akcji.
#15 misiek
I z jednej strony im się nie dziwię, ale jak każdy to każdy.
-- (balteam):
O sens też chodzi, bo jak zabawa traci sens to i mniej osób potem to promuje.
Z resztą przez to, że politycy się włączyli do gry, niektórzy chcieli się odcinać od akcji.
--
#16 Pitef
No Duduś to sobie poleciał na bicie konkretnie. Nie pytają cię o imie walczą z ostrym cieniem mgłyy.
#17 MarOlk
A dlaczego Duduś rapował z tabletu? Bo jakby mu dali kartkę to by ją podpisał.
#18 Pitef
Hahahahaha. Ciekawym kto mu tekst wymyślał, i wspułczuję człowiekowi który to realizował/ mixował i masterował. Chociaż z drugiej strony kunsztem to się tam nie popisał nikt.
#19 kmicic92
Ale z drugiej strony oni się na codzień tym nie zajmują to czego się spodziewaliście?
#20 Adasadula
Ale z drugiej strony po tobie trzeba się spodziewać że odświeżysz wątek po trzech latach
-- (kmicic92):
Ale z drugiej strony oni się na codzień tym nie zajmują to czego się spodziewaliście?
--