Dobry. Postanowiłem zobaczyć co to takiego no i na starcie chyba potknąłem się o własne sznurówki. Tutorial w sumie fajnie prowadzi za rączkę, zrób to, połącz tamto, normalnie żyć, nie umierać. Jeden poziom przeszedłem, fajerwerki z jakimś zapewne kosmicznym dodatkiem dostałem, drugi.. a nie, drugiego nie przeszedłem, bo karzą mi hm... jak to brzmi, zaktualizować budynek. Wchodzę na pewniaka i... brak zasobów. cóż... z pustego się ucho nie urwie... czy jakoś tak, w każdym razie szukam gdzie tu można skombinować ten cały moduł aktualizacyjny. Okazuje się, że albo za kasę albo za chyba dwadzieścia reklam. Podejrzewam, że jakkolwiek twórcy lubią na grach zarabiać to w tym przypadku coś poszło nie tak albo czegoś nie wiem. Na początku rozgrywki takie moduły mialłem dwa i obu musiałem użyć w pierwszej misji. W drugiej nie zostało nic. Ktoś powie, w czym rzecz?
Aha, przy okazji jak na Andku wyjść z tego cholerstwa? Znalazłem tylko jeden sposób tj. otworzyć obszar powiadomień i wtedy pokaze się home. Wszystko fajnie, ale wydaje mi się, że gdzieś tam powinno być jakieś wyjście do głównego menu, jednak żaden autokomunikat o tym nie wspomniał.