Hmm, teraz zdaje sie, że udknąłem w ruinach, ponieważ są jakieś drzwi, ale klucza donich niemam, jest też kilka ślepych zaułków, czyli kwadratów zjednym wyjściem, no i ogólnie niemogę znaleźć innej drogi, akluczy do drzwi też nie.
Do poziomu trzeciego potrzebowałęm 600 ex. Mam sporo ponad, a mam komunikat: It seems that it does not satisfy the condition of LV up now ......... Wiem co znaczy, ale czy da się coś z tym zrobić?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Musisz pujsc do świątyni i wsadzić ten miecz tam z kąd go wziołeś.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
ja tak miałem ale tylko wtedy kiedy używałem cheatów albo może być tak, że aby wbić ten level musisz mieć jakąś umiejętność a co za tym idzie nową postać tak sądzę
Czyli te hasła, co wpisuje się w skrzyni w świątyni są kodami? Jeśli tak to nie wiedziałem.