Oj, Agato, żebym ja Ci nie naznajdowała Twoich własnych głupot.
Alesz proszem ciem bardzo, szukaj se ile tylko kcesz. :D
Miarą miłości jest miłość bez miary
Kuźwa, chyba wszystko pousuwałam. :(
Hie, hie. Tak się kończą zbyt chętnie robione porządki. :D
Aj spokojnie, coś się znajdzie.
O borze tucholski, zaraz się pogryzą
O, np. tutaj to prawie wszystko. ;) -- (Tygrysica): pusta kapusta, nie wiem, czy już nie było, królowie królików, łopoczący kłopot, stąpające tąpnięcie, wiata z kwiatów, tamborek z tamburyna, zajęcze jęki, szopy, zwierzątka, w szopie, szczeniak, który szczezł. --
A co ty tu nieprawidłowego widzisz? Czasem wyciągam kawałki pasujące do siebie nie z początków słów tylko z końca. :D Spokojnie, Marolku. U nas sprawdza się w stu procentach powiedzienie, że kto sie czubi, ten się lubi. Prawda, Zuzinko? XD
To też -- (Tygrysica): No to psieplasiam. turecki turkus, szachy z szafiru, tudzież szafirowe szachy, bursztynowa bursa --
Happy hacking
Tak to jest jak zadziera się z tygrysicami. -- (MarOlk): O borze tucholski, zaraz się pogryzą --
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2022-02-09 19:23
1 polubienie
Tygrysice to bardzo spokojne samice. Oczywiście do czasu, bo jak ktoś bardzo chce tygrysicę wkurzyć, to wkurzy, ale potem będzie żałował. :d tygrys w tyglu
Sratatata :P Grysik tygrysik
No i patrz, to nie jest jeden źródłosłów, choćbyście się posmarkali.
No ten sam źródłosłów nie jest, ale podobieństwo bije po oczach.
Zuzler — Wpis 675 z 899
2022-02-13 12:11
3 polubienia
obcykana cykoria; pokorny Kornel; nieskazitelna Kazia; pacyfikacja Pacyfiku
Niestety, znów muszę się przyczepić. Pacyfikacja i Pacyfik pochodzą od tego samego, czyli łacińskiego pax - pokój, wszak inna nazwa Pacyfiku to Ocean Spokojny, co jest po prostu tłumaczeniem łacińskiej nazwy, a pacyfikacja to uspokojenie, ogarnięcie spokojem, wprowadzenie spokoju, pokoju.
Paulinux — Wpis 679 z 899
2022-02-14 10:40
1 polubienie
arytmia arytmetyczna rytmiczny algorytm
Happy hacking