EltenLink

Piszę artykuł o Eltenie i potrzebuję Waszej pomocy

Wróć do Archiwum Eltena

#141 MonikaZarczuk

Z wypowiedzią? Niestety musiałam się mocno starać, by artykuł nie był za długi, wiele więcej chciałabym zamieścić.

Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.
2018-04-19 13:31

#142 MonikaZarczuk

Z przyjemnością informuję, że artykuł ukazał się dzisiaj w Pochodni. Ciekawe czy przyniesie on jakieś efekty. Dużo na to liczyłam. Trzeba będzie poobserwować. To nasza wspólna praca, za co Wam wszystkim pięknie dziękuję.

2018-04-29 21:14

#143 pajper

Może głupie pytanie, ale czy ten numer jest już w sieci gdzieś dostępny? Bo na stronie Internetowej czasopisma najnowszy numer to luty 2018.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2018-04-29 21:32

#144 MonikaZarczuk

Ja go dostałam mailem, chyba potem jest publikowany na stronie. Mogę podesłać.

2018-04-29 21:41

#145 pajper

Wrzuć do udostępnionych plików najlepiej, to każdy zainteresowany Eltenowicz przeczyta. :)
Dzięki.

#StandWithUkraine

2018-04-29 22:47

#146 MonikaZarczuk

Niestety jeszcze nie umiem, ale jak się nauczę, to wrzucę :D

2018-04-29 23:43

#147 piter9521

Właśnie u mnie się ukazało w udostępnionych.

2018-04-29 23:47

#148 pajper

O, dziękujemy Piterze. :)
I Moniko za artykuł.
A na przyszłość...
Otwierasz menu, pliki. Pojawi ci się lista folderów, rozwijasz dyski i foldery strzałką w prawo.
Znajdujesz plik do wysłania, na nim wciskasz alt i z podmenu plik wybierasz wyślij na serwer. :)

#StandWithUkraine

2018-04-29 23:52

#149 MonikaZarczuk

Aaaa, dzięki za podpowiedź, choć już dwa razy, jak tylko nacisnęłam pozycję pliki, cały Elten się zawiesił...

2018-04-30 12:10

#150 lwica

Piękny artykuł. Ślicznie napisany. POzdrawiam!

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2018-04-30 20:00

#151 MonikaZarczuk

Bardzo dziękuję, jak pisałam, wspólnymi siłami...

2018-04-30 22:28

#152 johnson

Tak pisane artykuły to ja lubię. Zrozumiały, a przy okazji wydaje mi się, że ty w nim nie robisz takiej reklamy typowo gazetowej, ale raczej chcesz zaprosić innych do skorzystania z niego.

2018-04-30 22:34

#153 Lowca_Androidow

Muszę powiedzieć, że spodziewałem się jak wyżej zostało to napisane reklamowego artykułu, suchego, a zostałem zaskoczony pozytywnie. Bardzo czytelny i przyjemny w odbioerze artykuł pokazujący elten i tutejsze społeczeństwo wjasnym świetle aż się chce tutaj pojawić ponownie hehe - prawie założyłem nowe konto....

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2018-04-30 22:41

#154 misiek

I o to chodziło. Miejmy nadzieję, że dotrze do jaknajszerszej grupy ludzi.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2018-04-30 23:34

#155 MonikaZarczuk

Hahaha, Łowco, rozśmieszyłeś mnie. :D Myślałam, że kompletnie wiecie czego się spodziewać, skoro ten artykuł wklejałam tutaj już dawno :P

2018-04-30 23:35

#156 hryniek

Monika: Niby tak, ale... Wszechobecne przeładowanie informacją robi swoje. I nawet ja tylko w ogólnym zarysie pamiętam co tam było.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
2018-05-01 00:01

#157 Lowca_Androidow

Być może, ale ja jakoś przeoczyłem tą wklejkę

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2018-05-01 00:18

#158 MonikaZarczuk

Najważniejsze, że się Wam podoba, to mnie bardzo cieszy i mi schlebia.

2018-05-01 00:34

#159 hryniek

Tam może mi się w jednym miejscu coś stylistycznie nie podobalo, ale... Może tak też jest poprawnie, więc nie wiem, ale... TO tak żeby nie było kolejnego, że cudownie i wgl i ogólnego zdziwienia jak pięknie Ci to wyszło.
Jedno i najważniejsze w tym wszystkim za co chcę CIę pochwalić i zapewne wiele osób CI za to podziękuje, to to, że jesteś pierwszą osobą, której się udało żeby ktoś, gdzieś napisal o tym w czasopiśmie ogólnym, a wielu już przed Tobą próbowało.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
2018-05-01 00:48

#160 Lowca_Androidow

Pierwzy raz zaistaniałem w jakimś artykule hehe

2018-05-01 00:53