Migracja na Wordpressa, szczegóły
Wróć do EltenLink#741 pajper
Popsułaś fajną teorię. :D
Dziś jestem dość zabiegany, ale jutro / po jutrze przysiądę do tego poważniej.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#742 Julitka
Nie dotyczy, bo moja jest z wielkiej.
-- (pajper):
Wydaje się, że problem dotyczy osób, których nazwa użytkownika pisana jest z wielkiej litery. :)
--
#743 mateponczas
Taki błąd, wiem, że nie w tym temacie, ale dość często większość Polaków go popełnia. Zawsze i wszędzie piszemy " wielką literą", bądź "dużą literą", ale nigdy "Z wielkiej litery", ani " Z dużej litery", bo to kalka z rosyjskiego. Tak samo nie pisze się pod rząd, ale z rzędu.
#744 Monia01
O, dzięki :)
🇺🇦 🇵🇱
#745 Julitka
@Mate Nie piszemy dużą literą. To z kolei znany błąd.
#746 Monia01
A mi problem z wpisami w "co nowego" zniknął
🇺🇦 🇵🇱
#747 mateponczas
Julitka, dzięki za zwrócenie uwagi. Widzisz, każdy z nas popełnia błędy.
#748 DJGraco
Ty, faktycznie,, ładuje się długo, ale jeeest!
#749 matid25
U mnie też już nie ma wpisów na śledzonych blogach
#750 Celtic1002
U mnie nadal błąd, ale może i u mnie zniknie. :)
Anna Frankowska
#751 DJGraco
Generalnie ostatnio te blogi przynajmniej u mnie działają tragicznie. Chcę sobie poprzeglądać np co jest w danej kategorii i co chwila wywala do okna głównego programu, albo ładuje się pusta lista.
#752 misiek
Nie potwierdzam. Co prawda, czasem się przymuli, ale pustej listy już nie mam z miesiąc.
#753 Zuzler
Mi się zdarza tak, że wszystko działa jak trzeba, aż tu nagle chcę wejść w jakiś wpis albo w kategorię i kończy się to zmuleniem Eltena i finalnie błędem lub pustą listą. I taki stan potem utrzymuje sie kilka minut, a potem wraca wszystko jak gdyby nigdy nic do normy.
#754 DJGraco
@Zuzler to ja mam chyba podobnie. U mnie też wszystko działa teraz wprządku a kilkadziesiąt minut temu się móliło i wywalało błędy
#755 lukasz1993258
blogi nie działają
#756 Puszkin
Faktycznie nie działają.
-- (lukasz1993258):
blogi nie działają
--
#757 DJGraco
Problem jakiś złożony chyba, bo jest błąd jak się naciska enter na kontakcie.
#758 Zuzler
Potwierdzam, nie działają i to jeszcze bardziej, niż kiedykolwiek, bo nawet puste listy się nie pokazują. Co bym nie robiła, wyrzuca mnie przed administrowane blogi albo na ekran główny.
#759 nuno69
@757 potwierdzam.
#760 Zuzler
Oo, wróciły.