Migracja na Wordpressa, szczegóły
Wróć do EltenLink#521 Julitka
Komentarze działały, działały i działać przestały - ostatnim razem gdy weszłam z Co Nowego w jedyny nowy komentarz pokazał się błąd, którego z rozmachu nie skopiowałam - mea maxima culpa i wywaliło Eltena. Oczywiście komentarz się "odczytał".
#522 mucha
na blogach przy odtwarzaniu wpisów głosowych wywala błąd krytyczy i całą apkę a wpis głosowy leci dalej nie mogłem skopjować treści błędu wpis balteama o porównaniu xiaomi z nokią
#523 jamajka
Ja mam pytanie, czy komuś jeszcze się wielokropki na pytajniki pozamieniały i czy ktoś wie, co z tym zrobić? Może przekleić do tego drugiego edytora, czy coś...
#524 matius
Świerzutko, potwierdzam, wielokropki zamienia na pytajniki.
#525 Zuzler
O, a u mnie za to problem pojawił się z nikąd dziś w nocy, ten z komentarzami widmo. Po dodaniu wpisu rano pojawiło się 5 komentarzy plus te dwa, których tak naprawdę nie było. Pięć przeczytałam, nieistniejące dalej się w "co nowego" wyświetlają.
#526 Zuzler
Ej, ludzie, one się rozmnażają! Były 2, dziś już mamy 3. :D
#527 daszekmdn
I mamy pierwszy mankament Wordpressa.
Spamerskie komentarze botów do nas dotarły.
Należy zrobić jakąś ogólną ochronę antyspamową per wszystkie blogi.
#528 pajper
@daszekmdn
Wiem, widzę, rozważam możliwości.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#529 Paulinux
O, gdzie?
#530 pates
Mam 2 pytania.
1. Jak mogę zatwierdzać komentarze na wp?
2. Jak mogę konkretnej osobie nie zezwolić na komentowanie?
#531 Zuzler
Paulinux, u Iwkan zobacz.
#532 daszekmdn
U mnie również wrócił problem z komentarzami, i chyba powoli czaję z czego on wynika.
#533 Zuzler
A u mnie, ni stąd, ni z owąd pojawiła się lista wszystkich wpisów. Przedtem w Co nowego po wejściu w info, że mam 3 komentarze pokazywało się brak komentarzy. Weszłam we wszystkie wpisy i teraz mam czysto na szczęście.
#534 DJGraco
Ja miaem tak samo Zuzler.
#535 Monia01
Do mnie wrócił stary problem z komentarzami, tylko teraz trudniej się ich pozbyć
🇺🇦 🇵🇱
#536 misiek
To z czego to wynika?
-- (daszekmdn):
U mnie również wrócił problem z komentarzami, i chyba powoli czaję z czego on wynika.
--
#537 Julitka
Nie potwierdzam problemu z komentarzami, przynajmniej nie przy jednym komentarzu.
#538 daszekmdn
Muszę to sprawdzić, bo mam pewne przypuszczenia.
#539 Zuzler
A teraz było tak: nowe komentarze jeden i rzeczywiście, było tam coś napisanego już po pozbyciu się starych. Gdy wyszłam, pokazało się z kolei, że mam znów dwa nowe i pewnie chodzi o drugiego bloga. Tylko, że na nim już nie mogłam tych komentarzy zobaczyć, będzie pewnie trzeba ręcznie, bo gdy weszłam w powiadomienie, wywaliło mnie z powrotem do Co nowego.
#540 Zuzler
No, to po sprawdzeniu wychodzi mi na to, że znów to są komentarze widma i nie z bloga z Krisem, tylko pewnie z prywatnego.